JestemMama!
Fanka BB :)
wiem, wiem. przez te 3,5 roku ( ostatni transfwr miałam 3,5 roku temu.) zapomnialam.... chodz tego sie nie zapomina....Dużo cierpliwości, od siebie mogę powiedzieć, że czas oczekiwania w końcu minie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem, wiem. przez te 3,5 roku ( ostatni transfwr miałam 3,5 roku temu.) zapomnialam.... chodz tego sie nie zapomina....Dużo cierpliwości, od siebie mogę powiedzieć, że czas oczekiwania w końcu minie![]()
Jeśli dobrze pamiętam, to już po. 12+5 chyba, musiałabym sprawdzić.Aha czyli normalnie przyjmowałaś accofil. A jeśli mogę wiedzieć to kiedy robiłaś pierwsze prenatalne?
Już po zakończeniu accofilu czy jeszcze w trakcie brania?
Ale to czekasz na okres żeby zacząć stymulację czy masz już zarodek i teraz tylko czekać na odpowiedni moment żeby go "wszczepić"?a ja dalej czekam na małpę.... jak na złość sie spóźnia.... no nic, jesli dziś jej nie dostanę to moge pomarzyć o transferze przed świętami. pewnie tak ja dostane ze mogę pomarzyć o transferze w tym miesiącu...no nic... czekam niecierpliwie... a może dzis przyjdzie... watpie ale warto marzyć... jal widać miałam caly plan złożony w glowie... niestety zycie weryfikuje bardzo szybko i wszystko ulega zmianą
No nic... czekam
Każde szukanie głębszego sensu, które koi emocje jest dobre. Może faktycznie to jest dobre myślenie.Transfer z synkiem miałam we wtorek, moze to znak ze musi mi się przesunąć zeby tez kolejny był we wtorek i byl udany?nie wiem... juz trace siły... pozostalo mi cierpliwie czekać na to co przyniesie dzien
mamy zarodek z przed refundacji. Czekamy na @ zeby zacząć przygotowania do transferu. z 3 stymulacji mamy synka i jeszcze jeden zarodek na zimowisku, ktory czeka az mamusia wroci po niegoAle to czekasz na okres żeby zacząć stymulację czy masz już zarodek i teraz tylko czekać na odpowiedni moment żeby go "wszczepić"?
Dobrze że działacie, i że tak szybko to wylapaliscie i jest szansa że uda się z zamrożonym nasieniem. Ale wierzę że to duzy stres i dużo trudnych informacji do przetrawienia. Przytulam! I działaj!Byłam dzisiaj u androloga z partnerem. Jako przyczynę niskiej koncentracji podał wrodzoną. Czekamy dalej na genetykę, od przyszłego tygodnia zacznę molestować rejestratorki z kliniki. USG w porządku, hormony według niego też okej. Mówi, że innej drogi nie ma jak IVF i koniecznie partner musi zamrozić nasienie, bo będzie tylko gorzej. Nawet zastanawiam się czy nie wysłać go dwa razy... Ehhh, chyba dalej się z tym w pełni nie oswoiłam![]()
Będę mocno trzymać kciuki!Ja bylam dzisiaj na monitoringu, mam transfer ustalony za tydzień 26.03
Endometrium ladne bo 11 mm i od soboty dołączam pozostale leki.
Mam nadzieję ze sie uda w koncu i nic po drodze nie wyskoczy