reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kiedyś udzielalam się na tym forum kiedy starałam przechodzilam taką samą drogę. Po 5 tranaferze doczekalam się upragnionego dzieciątka. Teraz pragnę rodzeństwa. Niestety 6 transfer się nie udał.
Chciałam zapytać Was czy któreś leczą się w Katowicach w Bocianie lub Invimed a jeśli tak TP czy możecie coś powiedzieć o tych klinikach ewentualnie polecić lekarza. Byłabym również wdzięczna za podanie kosztu całkowitego w przybliżeniu oczywiście.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki i życzę żeby droga każdej z Was skończyła się różową pupą
Moja Martusia wiedzialam ze po porazce nie odpuscisz i w glowie pojawia sie mysli o kolejnym podejsciu[emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji256] [emoji256]
Trzymam mocno kciuki za ciebie [emoji110] [emoji110] [emoji256] [emoji256]
I wracaj do naszego grona na forum [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7]

reklama
Moja Martusia wiedzialam ze po porazce nie odpuscisz i w glowie pojawia sie mysli o kolejnym podejsciu[emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji256] [emoji256]
Trzymam mocno kciuki za ciebie [emoji110] [emoji110] [emoji256] [emoji256]
I wracaj do naszego grona na forum [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7]
Cos mi sie post nie pojawil i powtorzylam [emoji16][emoji16]

Cześć Dziewczyny,
@NADZIEJA 76 kciuki za wysoką betę. [emoji110][emoji110][emoji110]
@NadziejaJest kciuki za piękne jajeczka. [emoji110][emoji110][emoji110]
@zylwia mam nadzieję, że to dzisiaj będzie ten wielki dzień i przytulisz swoją Lenkę. [emoji8] powodzenia Kochana. [emoji173]

Miłego dnia Kobiety. [emoji8]
Myślałam, że u mnie już koniec z mdłościami ale wszystko wróciło a do tego osłabienie, że mam wrażenie, że mdleję średnio co 5 minut. Uhuhu. Młode szaleją. [emoji6]

Powodzenia dziewczyny!!
Mieciu!!! Czytalam wczoraj o pozytywie ale nie mialam sil pisac.
Ania - Vorreia...Bimbo - Kochana z tej bety bedzie Bimbo nic sie nie martw!!!

Ja odstawilam leki w sobote i czekam i czekam na @. Jajniki mnie strasznie bola, w srode wylot wiec chcialabym zeby @ juz przyszla i zeby cale to hormonalne cisnienie odpuscilo :(

Mi też P przepisał encorton 10mg do końca 3 miesiąca i heparynę na wszelki wypadek do 8 tyg (również brak wskazań). I jeszcze od swojej gin dostałam Spasmolinę i relanium przeciw skurczom.
Miłego wypoczynku:)
I jak wyglądało odstawianie heparyny u Ciebie? Po prostu z dnia na dzień?

reklama
Do góry