• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Ciezko powiedziec po ilu. Sama juz niestety nie pamiętam.
Ale jedno Wam powiem. Zbadalam ta homocysteine wtedy dwa razy i juz wiecej nie badalam. Homocysteina zrobila sie "modnym" tematem tak samo jak mthfr. Na homocysteinie na pewno zarabiaja dobrze koncerny farmaceutyczne bo dobrze wiecie jaka jest roznica cenowa miedzy syntetykiem a metylem.
Jeśli chodzi o sam transfer i wplyw homocysteiny - podwyzszona sugeruje ze krew moze byc gestsza. Ale przy transferach i tak dostajemy heparyne i acard wiec mimo ze nie zwalczamy przyczyny wyzszej homocysteiny to zwalczamy ewentualny skutek...
Dlatego ja od chyba 4 transferów w ogole olewalam ten temat.
Aha i tutaj poruszylas temat dobrze wszystkim nam znany na wszystkim ktoś chce zarobić :)
Ale tak czy siak warto zbadac wiedzieć co jest grane. Spróbuję tak jak ty to ogarnąć i zobaczymy co się wykluje. Dzięki!

reklama
Ja przy ostatnim transferze miałam acard i neoparin i nic mi to nie dało. Widocznie jeszcze brak niektórych kirow implantacyjnych te cytokiny nie za fajne i jeszcze nk 20 % przyczyniły się to bety 0.

Dziewczyny, powiedzcie mi czy jest się czym stresować. Wczoraj miałam transfer, a dziś momentami mam taki delikatny tępy ból- taki jak to zazwyczaj jest na @. A to dopiero 15 dzień cyklu i pierwszy po transferze. Boję się że coś nie tak.

Dziewczyny, powiedzcie mi czy jest się czym stresować. Wczoraj miałam transfer, a dziś momentami mam taki delikatny tępy ból- taki jak to zazwyczaj jest na @. A to dopiero 15 dzień cyklu i pierwszy po transferze. Boję się że coś nie tak.
Nie przejmuj się. Wszystko w granicach normy. Mnie po transferze 5-6 dni brzuch bolał jakbym zapalenie pęcherza miała. Nospe łykaj.

reklama
Ciezko powiedziec po ilu. Sama juz niestety nie pamiętam.
Ale jedno Wam powiem. Zbadalam ta homocysteine wtedy dwa razy i juz wiecej nie badalam. Homocysteina zrobila sie "modnym" tematem tak samo jak mthfr. Na homocysteinie na pewno zarabiaja dobrze koncerny farmaceutyczne bo dobrze wiecie jaka jest roznica cenowa miedzy syntetykiem a metylem.
Jeśli chodzi o sam transfer i wplyw homocysteiny - podwyzszona sugeruje ze krew moze byc gestsza. Ale przy transferach i tak dostajemy heparyne i acard wiec mimo ze nie zwalczamy przyczyny wyzszej homocysteiny to zwalczamy ewentualny skutek...
Dlatego ja od chyba 4 transferów w ogole olewalam ten temat.
Aha. No to prawda ceny sa duzo wyzsze za metylowe formy. Kurcze moze zrobie za jakis czas badanie i zobacze Jak to bedzie wygladalo po metylach i witaminie B. Kurcia a mam pytanie w ktirym dniu cyklu ty mialas robiony scratching endo? I w ktorym dniu przy crio mialas transfer? Czy roznie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry