reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Popieram u mnie w klinice po dwóch transferach (dobrze rokujących zarodków) się martwili i wysylali na histero. Ja sama miałam zrobic badania immunologiczne po 3ET ale zaszłam w ciąże:-p A wisiały juz na lodówce, żeby zrobic.
tylko ze Pasnik spojrzal na wnyniki badan i powiedzial ze to jest przyczyna niepowodzen. Zalecil mi tez heparyne i to samo powiedziala mi pani genetyczka. Ze trzeba przygotowac endo i przed transferem acard. Zobaczymy. Te czekanie jest najgoRsze. Wszystko sie wydluza. Ciagle bylo cos i trzeba bylo odkladac ma kolejny cykl. Sprobuje teraz ale bez wiary ze sie uda...

reklama
Ale heparyne i acard włączyć można przecież.
tylko ze Pasnik spojrzal na wnyniki badan i powiedzial ze to jest przyczyna niepowodzen. Zalecil mi tez heparyne i to samo powiedziala mi pani genetyczka. Ze trzeba przygotowac endo i przed transferem acard. Zobaczymy. Te czekanie jest najgoRsze. Wszystko sie wydluza. Ciagle bylo cos i trzeba bylo odkladac ma kolejny cykl. Sprobuje teraz ale bez wiary ze sie uda...

Kochana a co tobie wyszlo w tych limfocytach cytokinach ja tez mam nk w normie dzisiaj dostalam wyniki. Czy u ciebie dochodzilo do implantacji czy zawsze beta 0, bo u mni praiwe zawsze implantacja byla...

Mi to idzie jak krew z nosa
Zrobilam do dzis tylko nk
Teraz biore sie za reszte
U mnie nigdy nie bylo implantacji. Wiec moze przyczyna u nas inna? To juz dobry znak ze jest implantacja. Glupio zabrzmi ale chociaz raz chcialabym miec dodatnie hcg zeby wiedziec ze to w ogole
mozliwe... a tak to dla mnie nierealne

reklama
Do góry