reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
Romantyk😀😀😀ale dopytaj, bo może on abonament wykupił 😀no wiesz 4x50😆

reklama
Byłaś na nfz? Grunt że ok [emoji3]

Tak, byłam na NFZ bo do kliniki nie jeżdżę bo raz, że daleko, dwa, że ceny wizyt kosmiczne a trzy, że jak chciałam na wizytę serduszkową jechać to pani w rejestracji mówiła, że na własną odpowiedzialność i jak się nic złego nie dzieje to lepiej znaleźć gina bliżej.

I mnie moja gin wysłała na kasę, zawsze to 450zł mniej w wydatkach, a robił mi jej kolega i zapewniała, że to dobry lekarz więc poszłam na nfz 😉

Na cross match tez czekam - atobie cos wyszlo w cross match ? Ty masz kir AA prawda?
Pasnik powiedzial ze ten wynik jest ok. Tak ja mam kir aa. Ciekawa jestem co Tobie wyjdzie🤔

Załączniki

• 20200116_153905.jpg
    20200116_153905.jpg
    159 KB · Wyświetleń: 43
Hej :)
Mam takie pytanko, czy ktoras z Was miala moze ICSI ??
Ja mialam odmianę tej procedury, PISCI. To też mikromanipulacja, tylko ze dodatkowo z jakimś doborem plemników pod kątem wiązania z hialuronianem, bo to u nas bylo najsłabsze. W pierwszej procedurze w 2018 z 10 zapładnianych komórek mieliśmy 7 blastek, a w drugiej w tym roku z 16 komórek były tylko 3 blastki. Myślę ze bez mikromanipulacji i dobrej selekcji nasienia to mogloby nie być nic...

Ja mialam odmianę tej procedury, PISCI. To też mikromanipulacja, tylko ze dodatkowo z jakimś doborem plemników pod kątem wiązania z hialuronianem, bo to u nas bylo najsłabsze. W pierwszej procedurze w 2018 z 10 zapładnianych komórek mieliśmy 7 blastek, a w drugiej w tym roku z 16 komórek były tylko 3 blastki. Myślę ze bez mikromanipulacji i dobrej selekcji nasienia to mogloby nie być nic...

Dziekuje za odpowiedz.
Mialam wlasnie pierwsza konsultacje przez tel i jestem przerazonaaa
Bede miala dlugi protokol, 2 zastrzyki na dzien... trzeba tylko czekac az otworza klinike i bedzie mozna zaczac dzialac...

12t2d 💓 no wiesz, my jesteśmy już nastawione na porażki i wszystko co najgorsze po wszystkich naszych przejściach więc żyje cały czas w strachu 😉
To dokladnie tyle wieku mial Maksik na tym badaniu prenatalnym i tyle samo wzrostu co Twój Dziobak😊
Tak, z tym nastawieniem to cholernie ciężko jest coś zmienić... Ja już trochę odetchnęłam, ale tak tylko trochę, bo wiadomo, że w mojej głowie to wszystko jest możliwe. Choć obiektywnie to już najgorsze za nami😊

reklama
Łooooooooooo, ale jesteś kochana [emoji173]️. Ale napisałaś o tej siostrze, padłam [emoji16][emoji16][emoji16].
A nic nie robiłam, woziłam ziemię, były ostatnie poprawki ścieżki, kosilam trawę. Same urodzinowe czynności [emoji23]
Aaaa, i dostałam dwie stówki od męża, nic nie musiałam za to robić [emoji23]. Kupię sobie zbiornik na deszczówkę [emoji12]
Kochanie wszystkiego najlepszego!!!! Spełnienia każdego marzenia!!! 😍😍😍😍😍😍😍 a co do cudownego dnia to nie życzę bo widac, ze wczorajszy był mega 😂😂😂😂😂 to za dzisiejszy cudowny 🍾🍾🍾

Do góry