Czarna1985
Fanka BB :)
Wow super. Zdolna masz ta siostrePatrzcie jak moja sister zmodyfikowała sobie komodę. Tylko zgubiła jeden uchwyt i przewiesi drzwiczki na przemian. Fajnie, co nie?
Zobacz załącznik 1150166Zobacz załącznik 1150167
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow super. Zdolna masz ta siostrePatrzcie jak moja sister zmodyfikowała sobie komodę. Tylko zgubiła jeden uchwyt i przewiesi drzwiczki na przemian. Fajnie, co nie?
Zobacz załącznik 1150166Zobacz załącznik 1150167
Moj maz od 4 siedzi na rybach.Wiec mam troche spokoju.Juz podprzatalam,upralam-no pralka upralaDzień dobry dziewczynki
Niestetyjeszcze się nie udało zrobić ale za to się obudziłam, pogoda jest piękna i widok z okna na morze
Ruszamy z mężem na ryby, mam nadzieję że się uda złapać jakąś makrelke
Miłego dnia Wam życzę ❤![]()
Pięknie [emoji173]️ podobno przy zmianie miejsca zamieszkania (hotel) organizm blokuję się i nie robi kupy, to ma związek z psychiką (nowy kibelek)! [emoji3061][emoji2962] Więc nie wiem czy ci cokolwiek pomoże [emoji2960][emoji6]po jakims czasie samo się ureguluje i zrobisz kupę życia w najmniej oczekiwanym momencie [emoji1787]Dzień dobry dziewczynki [emoji8]
Niestety [emoji90] jeszcze się nie udało zrobić ale za to się obudziłam, pogoda jest piękna i widok z okna na morze [emoji4]
Ruszamy z mężem na ryby, mam nadzieję że się uda złapać jakąś makrelke [emoji6]
Miłego dnia Wam życzę [emoji173][emoji8]
Troszkę ciężko, boli jak na razie chodź Coraz mniej na szczęście ☺ najgorzej jak chce mi się siku to mam wrażenie że zaraz zwariujechyba we wtorek będę na pewno do nich dzwonić w poniedziałek. Byłam w takim stresie ze nawet nie zapytałam
ale mam wogle hita.
Byłam tak przerażona tym wszystkim, bałam się czy tam coś zostało że jak wróciłam i kładli mnie na łóżko to ja chciałam wstać i mówiłam ze musze iść do męża
nie pamiętam nic z tego aczkolwiek tak mi później przekazali
![]()
Na moje czucie (jak patrzę na dawki i poziomy hormonów) to dobrze suplementujesz, i powodem spadków jest to, że mimo dobrego poziomu hormonów implantacja się nie udaje z innych przyczyn. Glownie pewnie kwestia zarodków, innych czynników, ale nie za niskiego poziomu progesteronu i estradiolu.Cześć, czy może spotkałyście się z taką sytuacją/ macie jakieś pomysły w jakim kierunku badać:
1 - transfer na cyklu sztucznym, suplementacja Estrofem (3x1) i Lutiena/ Prolutex - 3dpt estradiol ponad 2000, progesteron ok 30, 7dpt estradiol spada do 170, progesteron spada ale nadal ponad 20. Po zwiększeniu estrfoemu na 3x2 estradiol w 10dpt ponad 3000. To był transfer gdzie doszło do implantacji, biochem.
2 - transfer na cyklu naturalnym, do owulacji estradiol i progesteron wyniki jak najbardziej prawidłowe, progesteron w dniu transferu 12. Po transferze jest suplementacja Luteina ale nie ma suplementacji estrofemem. 3 dpt estradiol i progesteron rosną w stosunku do badań z dniu transferu/ 7dpt estradiol i progesteron spadają ale nie są to duże spadki, prog nadal powyżej 20. Mam zwiększyć Luteina i w 9dpt prog znowu spadł, jest ok 20 ale estradiol zleciał totalnie, jest 8, czyli totalnie poniżej normy w fazie lutealnej.
Miesiączki mam skąpe, endometrium nie powala.
Może szukam niepotrzebnie ale widzę ewidentną zależność między spadkiem estradiolu i brakiem implantacji/ wczesną implantacją ale zakończona na biochemie.
Lekarz też uważa to za dziwne, tylko to nie był dziś mój lekarz prowadzący wiec chciał tylko odhaczyć weryfikację i do wiedzenia.
Coś ktoś może mnie nakierować/ spotkał się taką sytuacją?
Kochana jakie badania genetyczne robiłaś ?Ja muszę czekać 6tyg na wyniki badań genetycznych wiec cały czas próby natural sąNie biorę leków już pare miesięcy i moja endo siedzi w krzakach nic się nie dzieje
![]()
Pięknie [emoji173]️ podobno przy zmianie miejsca zamieszkania (hotel) organizm blokuję się i nie robi kupy, to ma związek z psychiką (nowy kibelek)! [emoji3061][emoji2962] Więc nie wiem czy ci cokolwiek pomoże [emoji2960][emoji6]po jakims czasie samo się ureguluje i zrobisz kupę życia w najmniej oczekiwanym momencie [emoji1787]
Czy to Hiszpania? Chleb z oliwa to tradycyjne hiszpańskie śniadanie [emoji173]️ albo ze zmielonymi pomidorami i oliwa. No i oliwa z oliwek świetnie wspomaga robienie [emoji90]! Jeszcze nic straconego!