Malgosiaemde
Początkująca w BB
Kariotypow jeszcze nie badaliśmy. Dopiero przed nami usg fragmentacja DNA i wiązanie z hialuronianem. Szukamy przyczyny  

Ale te badania mnie zainteresowały hmm

Ale te badania mnie zainteresowały hmm

no więc pierwszy raz w życiu czekam na wyniki dokładnie tyle ile wynosi maxymalny czas oczekiwania :/ zwariować można... Jeśli chodzi o transfer w październiku moge pomazyc tylko, biorę bardzo silny antybiotyk w zastrzykach i ponoć trzeba odczekać trochę ( jeszcze będę się musiała uperlwnic ale tak mi powiedziano) z związku z tym że dziś piękna pogoda postanowilam po porannym zastrzyku pojechać do lasu, poodychac świeżym powietrzem bo tak to ciągle w domu siedzę i jak bylam w piątek u lekarza to nie było żadnej poprawy ( dlatego tez dostałam zastrzyki) i co kuźwa, chodzę po lesie i czuje ze cos mi po szyi chodzi, próbuje to zrzucić i mnie uwaliło
 no więc pierwszy raz w życiu czekam na wyniki dokładnie tyle ile wynosi maxymalny czas oczekiwania :/ zwariować można... Jeśli chodzi o transfer w październiku moge pomazyc tylko, biorę bardzo silny antybiotyk w zastrzykach i ponoć trzeba odczekać trochę ( jeszcze będę się musiała uperlwnic ale tak mi powiedziano) z związku z tym że dziś piękna pogoda postanowilam po porannym zastrzyku pojechać do lasu, poodychac świeżym powietrzem bo tak to ciągle w domu siedzę i jak bylam w piątek u lekarza to nie było żadnej poprawy ( dlatego tez dostałam zastrzyki) i co kuźwa, chodzę po lesie i czuje ze cos mi po szyi chodzi, próbuje to zrzucić i mnie uwaliło 

na razie wygląda podobnie do ugryzienia komara, tylko jest większe (tzn. Taki jak by guzek jest...) i boli
 na razie wygląda podobnie do ugryzienia komara, tylko jest większe (tzn. Taki jak by guzek jest...) i boli  

ale jak mus, to mus, bo co zrobić transferować po kolei 6
 ale jak mus, to mus, bo co zrobić transferować po kolei 6  , nie ma szans
, nie ma szans 

jestem w 9 tygodniu konsultacje mam za tydzień. Myślcie że jak wezmę dwie pod język mniej przy tych dawkach to dużo zmieni? Proga nie badałam.
 jestem w 9 tygodniu konsultacje mam za tydzień. Myślcie że jak wezmę dwie pod język mniej przy tych dawkach to dużo zmieni? Proga nie badałam. . Ja np miałam cały czas problem ze zbyt małym progesteronem i dopiero teraz dostałam zielone światło na schodzenie
. Ja np miałam cały czas problem ze zbyt małym progesteronem i dopiero teraz dostałam zielone światło na schodzenie zastanawiam się tylko czy przy takich dawkach jak biorę te dwie mniej zrobią wielką różnicę... Chyba napiszę do kliniki w poniedziałek
 zastanawiam się tylko czy przy takich dawkach jak biorę te dwie mniej zrobią wielką różnicę... Chyba napiszę do kliniki w poniedziałek