dodora
Fanka BB :)
Kati78 , juz ci wysłałam maila ale poniewaz dopiero ucze sie tego forum , to być moze poleciało to gdzieś w przestrzeń 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam zrobić betę 21.05 czyli dziśNo ale, ponieważ u mnie wyniki są następnego dnia- zrobiłam badanie wczoraj... Zamiast beta mam na wyniku zwykłe HCG - 23,62. Mój doktorek powiedział, że wynik jest dodatni, ale ZROBIONY ZA WCZEŚNIE. W poniedziałek muszę powtórzyć badanie i zgodnie z zaleceniem zrobić nie tylko HCG ale też prolaktynę. I w ten oto sposób do wtorku żyję w niewiedzy i stresie
![]()
Kochane!
Zdaję raport. Wczoraj główna konsultacja. Niestety wrażenia średnie. No ale cóż, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. W skrócie:
1. Zagubiono wyniki mojego M
2. Zabieg opóźni się przez aktualizację cytologii. Na wynik czeka się tutaj do 8 tygodni. A termin mam dopiero na 9-go czerwca. Rozwścieczyło mnie to okrutnie, bo ponad miesiąc temu próbowałam to załatwić. Miałam spotkanie z lekarzem i odmówiono mi zabiegu.Eeeeech....
3. Moje AMH = 1.87 więc lecę protokołem krótkim. Menopur około 3go dnia cyklu, potem coś na wyciszenie i ok 2 dni pozniej na wywołanie piku. Ogólnie branie zastrzyków okolo 10-12 dni.
4. Przysługuje nam tylko jedno podejście....hmmm...może aż jedno. Trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie tylko narzekać na to czego nie ma...![]()
5. Przycisnęłam ich i okazało się że mamy prawo do badań genetycznych. Więc na pewno zrobimy, mimo, że opóźnią procedurę. W sumie i tak jest opóźniona przez cytologię.
Podumowując prowdopodobnie cały zabieg będzie miał miejsce najwcześniej w sierpniu.
W tym tygodniu zaczęłam pracę. To jakiś sukces!!! :-)
Witam w gronie wszyskie nowe invitrówkiTutaj nikt się nie ma prawa poddać bez walki!!!
Lolitka...jesteśmy z Tobą...![]()