reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam Kobietki, jestem nowa, ale często bywałam gościem przy Waszych rozmowach:-),dzisiaj myślałam, że dzień 26 maja będzie dla mnie znamienny, ale niestety moja jedyna komórka nie chciała zostać ... :-(Nie udało się, niestety będę musiała zacząć wszystko od nowa, bo nie mam żadnych mrozików :sorry:jestem po krótkim protokole tylko 1 komórkę wyhodowałam transfer no i niestety... :sad:

Nasze pierwsze in vitro, no i na dzień, a może noc dzisiejszą nie wiem ile jeszcze razy dam radę, nie sądziłam, że aż tak przeżyję widok JEDNEJ KRECHY...

pomimo ciągłego powtarzania sobie , że szanse są jednak małe...
Powiedzcie mi proszę, kiedy mogę wejść w nowy program??
Na dzień dzisiejszy muszę się zastanowić czy kontynuować leczenie w nO**m... choć pewnie tak się skończy- ze względu na miejscówkę ... ale niestety tylko dlatego ...bo nie czułam się tam otoczona opieką, wręcz przeciwnie w ciągu roku byłam zapisywana do różnych lekarzy (urlopy,swięta, braki terminów itp), którzy za każdym razem pytali się mnie ...co mnie sprowadza...

Ostatnia edycja:
reklama
a i dzisiejszy news w mojej rodzince. będzię CHŁOPIEC! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) zyczę wszystkim takich radosnych newsów (znaczy dziewczynek też życze oczywiście).[/QUOTE]

hej kahaaa gratuluję synka!!!!!!!! to cudowne, wszystkiego dobrego:-)

witaj badger, strasznie mi przykro bo wszystkie tu wiemy jak to jest ciągle oglądać tą cholerną jedną krechę, co do lekarzy w polsce to nie wiem nic ale dziewczyny ci pomogą-ja robiłam in vitro w czechach , ponieważ lekarze, których napotkałam w mojej okolicy nie byli niczego warci, mieszkam w niemczech więc wolałam wybrać się za granicę niż powtarzać dramaty tu na miejscu-odległość dla mnie nie ma znaczenia jak opinie o klinice są super, uważam że lekarz i cały zespół to b. ważny element dla naszej psychiki także jeżeli ci nie odpowiada to zmień i nie marnuj czasu, zaufanie do lekarza prowadzącego daje wiarę w powodzenie a nie czarujmy się niektórzy z lekarzy nie mają talentu i daru i im zwyczajnie nie wychodzi więc za takich dziękujemy bardzo, pamiętaj jednak że często takie kliniki to kombinaty i często się zdarza że badanie robi jeden lekarz a zabieg inny bo natura wyznacza terminy a nie odwrotnie, chociaż przyznam że mnie to też drażniło, głowa do góry tu wszystkie dziewczyny ci pomogą i doradzą i wyjdziesz na prostą!!!!!! trzymaj się

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:szok: dostałam jakąś wysypke,czy to możę być po menopurku???...mam pół brzuszka w czerwone plamki!!!co robić,dzwonić do lekarza czy poprostu zmnienie sie w wielka czerwona plam,e???...pomóżcie!!!

Badger- trzymaj sie i nie poddawaj...bedziemy z Toba,zobaczysz że bedzie Ci łatwiej ...nie ma to jak KSI ;_)

Badger
witaj. do nastepnego programu polecam odczekac przynajmniej 2 cykle, najlepiej 3. jesli bedziesz na krotkim to 3, jesli na dlugim to mozesz wyciszanie zaczynac od polowy trzeciego cyklu. poniewaz mialas tylko 1 komorke - radze porozmawiac z lekarzem o zmianie protokolu na dlugi.

Kahaa
gratuluje... maly pilkarz tatusiowy bedzie

niech mnie ktoś psytuli...:-(...niech mi ktos pomoze z ta wysypka...:-(

psytulam cię baaaaaaaaaaardzo mocno, niestety nic o menopurku nie wiem bo mi ta nazwa nic nie mówi, jak brałam to coś o innej nazwie i generalnie wysypek nie miałam, może pogoogluj to coś się dowiesz jak nie masz czasu to poszukam i dam ci znać jak coś znajdę w necie, jak chcesz...z tymi lekami to jak nie urok to sraczka:eek:

dziekuje;-)już mi ciut lepiej!!!...na gogielach szukałam i echo, zadzwonie do grzebalca niech mówi co mi sie wykluło ;-), zreszta mam całą buzie rozpalona i tak dziwnie sie troche czuje wiec lepiej zadzwonie i niech coś poradzi!

•• Menopur w leczeniu niepłodności •• Nieplodnosc.pl - Wszystko na temat niepłodności i bezpłodności

to link o menopurze i piszą cyt:,,..., a w miejscu podania zaczerwienienie, obrzęk, ból lub świąd...", także to chyba efekt uboczny ale nie piszą czy coś można na to zaradzić czy nie może zadzwoń do lekarza...

wrzuć w google - menopur, lub menopur uczulenie i wszędzie piszą o tych obrzękach i uczuleniach w miejscu podania ale dzwoń do "specjalisty od podwozia" od tego jest

reklama
kochana to wiem,tylko ze ja mam bardziej na bokach...hehe. smiesznie to brzmi ale tak, moje sexi boczki sa w czerwone plamy!!!

no tak boczek jest z reguły w paski a nie w plamki ;P:-)
niestety poza rozbawieniem cię nic mądrego nie wymyślę no to dzwoń i już, po co masz się zacząć drapać, podrapany boczek hmmmmm.......

Do góry