reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

lobo, trzymaj sie cieplo. sciskam mocno.
ewelina wiesz juz kiedy transfer??
lolitka jak nie chcesz odpowiadac to zlej moje pytanie - co masz teraz w planach odnosnie wiadomego tematu?

ewelina, wlasnie doczytalam w twojej sygnaturce. trzymam kciki za maluchy w poniedzialek!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hope
dzieki za odpowiedz. dlaczego przyjmujesz ten encorton? jakies szczegolne wskazania czy tak 'na wszelki wypadek'?

Kahaa
nie mam zadnych planow w tym temacie

lolitka200 ten lek jest na wszelki wypadek i zapobiega odrzuceniu przez organizm zarodka, w takiej malej dawce nie szkodzi, mam go brac do 8 tygodnia, mialam go w zestawie za kazdym razem

Właśnie wróciłam z usg...i tak- wychodowałam 7 fajnych jajek;-) i dostałam cetrotide,w pon. Jeszcze na kontrolne usg i jak bedzie ok, to hcg i w środe tj.02.06 punkcja ;-)

Właśnie dzwonił do mnie mój doktorek i powiedział ,że we wtorek 01.06 mam być już w szpitalu i zostane tam już chyba do transferu i jeszcze pare dni po...także pewnie tam nie ma netu ,to bede miala duuuużo zaległości w czytaniu...

Labo! Strasznie mi przykro................ Musisz teraz być bardzo dzielna i nie tracić sił.........musisz próbować dalej!

labo 75 - strasznie mi przykro :( , nie wiemu czemu takie rzeczy nas spotykają ale niech da ci to siłę do dalszej walki , miej wiarę i nadzieję , ze sie uda , musi się udać !!! Pisałaś , że nie masz kasy na kolejne próby ...może jakoś rodzina pomoże , przyjaciele , są tez banki , które udzielają kredyty na taki cel . Zobaczysz , że będzie dobrze tylko jak my wszystkie musisz na to poczekać , wycierpieć swoje , wypłakac morze łez - popłacz sobie to ci ulży i za kilka dni będziesz zmotywowana do dalszej walki...nie wolno ci się poddać dziewczyno , wstawaj i do przodu !!!!

Misidor! Bede mocno trzymać kciuki! 7 komórek - wspaniale- ja mogę tylko pomarzyć o takiej ilości. Dlaczego tak gługo będziesz w szpitalu?

cześć jestem nowa i właśnie szykuję sie do in vitro leczę sie od 1,5 roku mam problem z wysoką prolaktyną ,miałam 6 inseminacji i 6 złudnych nadzieji mam krótki protokuł stymulacyjny strasznie sie obawiam wczoraj przed wizytą u lekarza myślałam ze zwarjuję.

reklama
Bo jak 2.06 bede miala punkcje to tak...3.06 to świeto potem zaraz weekend i transfer chyba najpóźniej 7.06,a ze ze mna sa rozne problemy to chce miec mnie pod obserwacja caly czas...

dEKADA- witaj w naszym gronie i nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze ;-)

a druga sprawa to to,że mogliśmy wybrac czy punkcje i transfer w klinice gdzie sie lecze czy w szpitalu i wtedy bedzie tez koło 2 tys. taniej...a ze nam sie nie przelewa to wolimy w szpitalu( wszyscy ci sami lekarze co w klinice!!! ) ,i tak zawsze te 2 tys. mozna odlozyc ewentualnie na nastepny raz...alllle ja to wierze ze sie uda i polece na zakupy ;-)

Do góry