• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

lobo, trzymaj sie cieplo. sciskam mocno.
ewelina wiesz juz kiedy transfer??
lolitka jak nie chcesz odpowiadac to zlej moje pytanie - co masz teraz w planach odnosnie wiadomego tematu?

ewelina, wlasnie doczytalam w twojej sygnaturce. trzymam kciki za maluchy w poniedzialek!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hope
dzieki za odpowiedz. dlaczego przyjmujesz ten encorton? jakies szczegolne wskazania czy tak 'na wszelki wypadek'?

Kahaa
nie mam zadnych planow w tym temacie

lolitka200 ten lek jest na wszelki wypadek i zapobiega odrzuceniu przez organizm zarodka, w takiej malej dawce nie szkodzi, mam go brac do 8 tygodnia, mialam go w zestawie za kazdym razem

Właśnie wróciłam z usg...i tak- wychodowałam 7 fajnych jajek;-) i dostałam cetrotide,w pon. Jeszcze na kontrolne usg i jak bedzie ok, to hcg i w środe tj.02.06 punkcja ;-)

Właśnie dzwonił do mnie mój doktorek i powiedział ,że we wtorek 01.06 mam być już w szpitalu i zostane tam już chyba do transferu i jeszcze pare dni po...także pewnie tam nie ma netu ,to bede miala duuuużo zaległości w czytaniu...

labo 75 - strasznie mi przykro :( , nie wiemu czemu takie rzeczy nas spotykają ale niech da ci to siłę do dalszej walki , miej wiarę i nadzieję , ze sie uda , musi się udać !!! Pisałaś , że nie masz kasy na kolejne próby ...może jakoś rodzina pomoże , przyjaciele , są tez banki , które udzielają kredyty na taki cel . Zobaczysz , że będzie dobrze tylko jak my wszystkie musisz na to poczekać , wycierpieć swoje , wypłakac morze łez - popłacz sobie to ci ulży i za kilka dni będziesz zmotywowana do dalszej walki...nie wolno ci się poddać dziewczyno , wstawaj i do przodu !!!!

cześć jestem nowa i właśnie szykuję sie do in vitro leczę sie od 1,5 roku mam problem z wysoką prolaktyną ,miałam 6 inseminacji i 6 złudnych nadzieji mam krótki protokuł stymulacyjny strasznie sie obawiam wczoraj przed wizytą u lekarza myślałam ze zwarjuję.

reklama
Bo jak 2.06 bede miala punkcje to tak...3.06 to świeto potem zaraz weekend i transfer chyba najpóźniej 7.06,a ze ze mna sa rozne problemy to chce miec mnie pod obserwacja caly czas...

dEKADA- witaj w naszym gronie i nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze ;-)

a druga sprawa to to,że mogliśmy wybrac czy punkcje i transfer w klinice gdzie sie lecze czy w szpitalu i wtedy bedzie tez koło 2 tys. taniej...a ze nam sie nie przelewa to wolimy w szpitalu( wszyscy ci sami lekarze co w klinice!!! ) ,i tak zawsze te 2 tys. mozna odlozyc ewentualnie na nastepny raz...alllle ja to wierze ze sie uda i polece na zakupy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry