reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lolitka
ja brałam encorton przed transferem i po. Teraz też biorę już 1 tabl. rano i 1/2 po południu - zawsze po jedzeniu.

Dekada
wysoka prolaktyna, to chyba najmniejszy problem. Głowa do góry:)

Ja mam transferek 31.05.2010 roku o godz. 15,00, ale jeszcze o 8 rano w poniedziałek mam się dowiedzieć jak tam maluchy przetrwały zimowisko. Już się boję :(

Ostatnia edycja:
Hope
dzieki za odp... encorton to steryd, i sa sprzeczne opinie co do jego stosowania. generalnie wspomaga problemy immunologiczne - a konkretnie tutaj zapobiega niszczeniu zarodka przez nas organizm

Ewelina
dzieki za odpowiedz.... Twoj wielki dzien sie zbliza

cześć dziewczyny.Dzięki za słowa otuchy ale i tak jest mi źle .Wypłakałam już morze łez a ból wcale nie jest mniejszy i nadal nie wierzę ,że to sie już skończyło.Cały czas powtazram sobie dlaczego?Dlaczego inni piją , palą i robią inne rzeczy a dzieci rodzą im się jedno po drugim ?Mam wrażenie ,że wszystko jest przeciw mnie bo długo byłam sama ,za mąż wyszłam jak miałam 32 lata i teraz ta tęsknota za czymś czego może nigdy nie doświadczę. Nawet nie chce mi się tu pisać.Wybaczcie ,że tak piszę , że tak myślę.Dajecie dużo wsparcia ale dziś ono nie pomaga.

Witam wszystkie kobitki.
Missdior23 - wiesz moze jakich rozmiarow byly twoje pecherzyki?

labo75 - Bardzo mi przykro - nie wiem jak cie pocieszyc. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto pomoze wam zebrac pieniazki na nastepna probe. Nie poddawajcie sie.

Dekada4 - witamy serdecznie

No cos ty, ja tez mam prawie wszystkie na prawym jajniku:-) , a na lewym tylko 2.
Moje maja - z prawej od 11 do 18, z lewej 13 i 14
Jutro biore ostatnia dawke Gonalu, w niedziele Ovitrelle i zacznie sie stresior;-)

no ja jeszcze jutro i w niedziele menopur po 225 UI , no i dzisiaj juz cetrotide dostalam.w pon. hcg no i w srode juz sie zacznie na ostro ;-)

uciekam do łóżeczka bo musze wstac o 7.00...a zanim zaśpiocham to zejdzie mi jeszcze ze 2 godz.mulenia i plucia w poduche ;-)słodziutkich senków wszystkim życze!!!:rofl:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Doradz mi prosze co mam robic. Lecze sie w prywatnej klinice. Nie jest tanio (12000zl) za kazda probe + leki, lub 24000zl za pakiet trzech prob (nie liczac transferu sniezynek. Sniezynki to dodatkowy koszt 2500zl.
Podczas punkcji musze zdecydowac sie na ktoras opcje, ale nie wiem co wybrac.
Wiadomo, ze chcialabym troche zaoszczedzic.
Lekarz mowi, ze jest optymista, ale jak sie jednak nie uda...

Do góry