reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

joweg no to Ci powiem ze ja tez mialam tak wczoraj wieczorem goraco w policzki jak bym miala wypiekow dostac:/ i do tego jescze oslabienie doszlo i dzis tez mi cieplo i grzeje w policzki... tyle ze ja jestem dopiero 2 dpt..
no ale moze u mnie to niedlugo termin miesiaczki wiec moze cos juz tam odczuwam dziwnego...sama nie wiem

reklama
tymeczka a kiedy niby ty mailabys dostac okres? ja w dniu bety czyli za tydzien ale nic ine czuje jak na okres wogole okres przechodze zawsze bez objawowo :D tylko pare chwil przed brzuch mnie tak inaczej boli :D

no to moze dlatego nic nie czujesz bo na okres tez nie masz objawow:-) a ciaza to czasem brak objawow lub objawy okresowe, ja @ powinnam dostac za 2 dni ale nie wiem czy jest to mozliwe jesli mam brac progesteron do piatku czyli do czasu bety:/ jak myslicie???

no wlasnie tez tak mysle, ale lekarz nic mi juz nie powie bo nie bede sie z nim juz widziala dopiero po tescie ewentualnie telefon,
dzis brzuch znowu pobolewa w pracy jak mnie dorwalo to trzymalo dosc mocno bol okresowy z kłuciem na przemian teraz troche mniej.. ehh jeszcze tyle czekania a jak u Ciebie joweg?
co nas tu tak malo? dziewczeta oczekujace na test wpisujcie sie:tak:

tymeczka- wlasnie nie wiem co sie dzieje kupe dziewczyn poginelo nam , ja dzis mam straszyn dzien :/ a ja zdycham jest mi nie dobrze chyba po zupie wszytsko mi podchodzi jestm mi strasznie zimno i pali mnie cala buzia ale goraczki niemam :/ czuje sie taka zmeczona do tego bol glowy mam dosc dnia dzisiejszego :/

czesc kosik - ja juz jestem chyba az za bardzo wyciszona ledwo co pisze taka zmeczona jestem ( a nic nie robie juz ponad tydzien ) :-)

reklama
wogole to mam migrene :/ to najgorsze w sumie nie kaszle ani nie smarkam ale sie tak czuje :/ a migreny to akurat teraz powinny mi sie zaczac ja na @ i mam :(

Do góry