reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewczyny,
joweg - powiem Ci, dziwna ta Twoja szwagierka hmmm ciaza i dziecko to nie wyscigi!!! A to,ze pije alkohol i pali swiadczy tylko o tym jak bardzo nie zalezy jej na zdrowiu dziecka!!! Jestem zbulwersowana. Czytalam,ze papierosy moga przyczynic sie do bezplodnosci dziecka a o alhokolu nie wspomne... ZGROZA!!! A jak slysze o tych dzieciach maltretowanych i zabijanych przez rodzicow, to az mnie sciska w sercu i wybucham ze zlosci. Jak mozna tak traktowac niewinne istoty, ktore nie prosily sie na swiat. NIe ma sprawiedliwosci na swiecie. Te co nie chca dzieci maja je bez problemow a te co tak bardzo chca czesto maja dluga i ciezka droge do szczescia....

reklama
agapl13- niestety taka jets sytuacja , a najlepsze to to ze dziecko juz jej sie pcha na swiat , jak bym miala takie warunki tez bym chciala jak najszybciej z tamtad wyjsc, i wogole to tylko bezczelnie pyta kiedy to moje zaplodnienie i wiesz takie stwierdzenia co ja biedna zrobie jak mi sie nie nie uda , bo przeciez moze sie nie udac :/ i takie tam teraz to wogole odcielam z nia kontakt mam dosc a ona tylko do mnie wydzwania i wypisuje ..... powaloona chciala dziecko , ma ale ja mysle ze ona nie dostrosla do tego zamiast kupywac gazety jak byc dobrym rodzicem to ona jest na etapie bravo girl :/ a ma 20 lat jak ja :/

joweg - No to mamy przyklad osoby, dla ktorej dziecko jest tylko przedmiotem, zabawka, kolejnym kaprysem.... przykre
A te jej szpileczki wbijane w Ciebie sa obrzydliwe i niemoralne!!!! Dobrze zrobilas odcinajac sie od niej. NIe potrzebujesz takiego rodzaju wsparcia.

Ostatnia edycja:
serce mi sie kraje powiem ci :( a wszystko przez to ze chciala byc pierwsza..... bo moj maz mii sie oswodczyl wzielismy slub nie mogla tego zniesc , to zaszla w ciaze i maial to co chciala slub dziecko i wogole :( ludzie nie doceniaja tego co maja

Lolitko200 - napisalam do Ciebie na PW ale nie wiem czy sie wyslalo bo cos nie radze sobie z tym wysylaniem. Daj prosze znaka czy dostalas jesli tu zagladasz.

Przepaszam Was Dziewczyny, że tu prywatę wstawiam ale jutro mam punkcję i już mi takie zawiłości po głowie chodzą, że nie mogę sobie z tym poradzić.

hej joweg-w kwestii szmat co maja dzieci, no coz swiata nie uzdrowisz...tyle na nim ochydy i zla ze szkoda gadac!!!! ale ty sie tym nie przejmuj, ja sie od calego syfu na czas mojej walki odcielam, ba nawet zawiesilam kontakt z bratem-jego zona mi zle zyczy no i takie tam...generalnie wszystko co ci nie sluzy powinno byc odizolowane, otocz sie fajnymi ludzmi, ktorzy ci dobrze robia a tej dziuni to powiedz zwyczajnie ze nie masz na nia ochoty, szkoda ze sie podzielilas z takim zerem swoimi osobistymi problemami-nie warto...ja nie powiedzialam prawie nikomu poza najlepszymi kumpelami w liczbie 3 , nie znioslabym falszywego wspolczucia itp, wiec rodzina tez nie wiedziala bo po co?, ktos kto przez to nie przeszedl nie jest w stanie zrozumiec i tyle bo niby na jakiej podstawie, ale glowa do gory, bedziesz super mama i dasz super domek, milosc i cieplo jakiemus bobasowi-rozbawilo mnie to z domem bo my tez nabylismy jakos przed ostatnim transferem, cala ciaze byly remonty z brzuchem ;P a przeprowadzka pare tygodni przed porodem, pewnie u ciebie tez tak bedzie ale co tam gniazdowanie dobrze robi, trzymaj sie dzisiaj juz prawie weekend i potem bedziesz wiedziala co jest grane, jak nie chcesz przegladac stron dla ciezarnych to mozesz sie zajac sie zastanawianiem jaki domek i co w nim-internet to boski swiat gdzie mozna sie zrelaksowac polecam zalando i dress-for-less, nawet jak nic nie kupisz to fajnie pobuszowac :D, paaaaa

reklama
Do góry