reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

roxii -wielksoc pecherzy zalezy od rodzaju pomiaru jakiego uzywaja w danej klinice. ale ogolna zasada jest taka ze musi byc min 3 pecherzyki wielkosci 18-20mm i wtedy robi sie punkcje.

sylha
- nie ma znaczenia jaka fiolke puregonu przepisano. te 600 to ilosc plynu w fiolce. z pewnoscia bedziesz musiala dokupic wiecej bo se sama mozeszpoliczyc ze jak dziennie masz brac 150, a stymulka trwa srednio 10-12 dni to ile trzeba. daj znac jak chcesz kupic nieco taniej bo mi zostal Puregon 900 na sprzedaz....

reklama
ja tze mialam z antagonista ale nie pisalo czy krotki czy dlugi, i bralam zastrzyki przez 7 dni pierwsze 4 dni po 150 a potem po 187 jaak dobrze pamietam a czym rozni sie krotki od dlugiego ? u mnie nic nie pisalo

biviol- antykoncepcyjne na wyciszenie- 19 euro
gonal f900-362 euro
cetrotide 2x0,25 mg 110 euro
i nie mialam ovitrell na pekanie tylko brevactid 5000.I.E to 37 euro
no i utrogest 35 euro to by bylo na tyle z lekow co bralam

lolitka200- powedz mi kochana bo ja mam tez jeszczze gonal bo mi zostalo ile on moze stac w lodowce? co ? bo napewno bedziemy jeszcze raz podchodzzic do calej procedury i tak sie zastanawiam ile to moze stac :)

Ostatnia edycja:
ja mam tez jeszczze gonal bo mi zostalo ile on moze stac w lodowce? co ? bo napewno bedziemy jeszcze raz podchodzzic do calej procedury i tak sie zastanawiam ile to moze stac :)
Ale masz zaczety czy nowy?
Bo nawet na ulotce pisze,że zaczety miesiąc,a nowy do końca terminu ważności:)

Sylha Czyli u Ciebie juz ten blisko poczatku:-D:-D:-D
Niedlugo bedziemy trzymać kciuki za jajeczka,a pózniej za pozytywną betę;-)

Dziewczynki ja juz po wizycie i troche jestem zszokowana bo dostałam tabletki antywłamaniowe do brania i mam zacząć od 1 dnia @ czyli od poniedziałku.

Czy któraś przed stymulacją też brała tabletki anty i jak długo?

Z tymi lekami też lipa każą kupić na zaś a potem się okazuje,że są zbędne bo było ich za dużo i jak któraś zaskoczy po 1 razie to potem co z tym robić?

Marnują wasza kasę normalnie a buuuuuuu

reklama
Cześć Dziewczyny. Postanowiłam wpaść do Was po długiej mojej nieobecności aby podnieść na duchu wszystkie te którym brakuje już sił. Staraliśmy się o dziecko 5 lat. Wiele przeszliśmy przez ten czas (m.in. 2 nieudane in vitro), chwile zwątpienia i totalne dno osiągaliśmy kilka razy. Byłam już tak tym wszystkim zmęczona (fizycznie i psychicznie) że powiedziałam że 3 in vitro nie będzie. Myśleliśmy o kolejnej inseminacji gdy tu nagle bez żadnych leków, procedur pojawiły się wyśnione dwie kreski. Bałam się uwierzyć w ten cud. Teraz trzymam go w ramionach gdy piszę te słowa. Uwierzcie wam też się uda. Czasami trudno jest nam zrozumieć dlaczego nas to dotyka, dlaczego musimy tak wiele przejść ale mówię wam że warto. Jestem z wami myślami

Do góry