reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Roxii - Polezalam sobie z termoforkiem i mi przeszlo:) Teraz to czekanie jet najgorsze, a do mnie zadzwonia dopiero w poniedzialek o 10, nie wiem jak to wytrzymam....

reklama
ala do poniedziałku juz niedaleko, tylko jeden dzionek, zleci jak nic i też będziesz miała bąbelka ze sobą:-D

ala trzymam kciuki zeby wszystkie 4 zarodeczki przetrwały do jutra, i powodzenia na transferze:tak:

meg - no mialas podstawy zbadane i raczej nie ma co dalej szukac. z drugiej strony jesli twa mama miala problem z krzepliwoscia to moze trzeba sie temu przyjrzec. mozna profilaktycznie brac po transferze leki jak wiekszosc z nas. tymbardziej ze niestety testy na krzepliwosc nie zawsze wykazuja problem - nawet jesli on istnieje stad bierze sie te zastrzyki.
jesli nie mialas wiecej niz 2 poronienia to nie ma naprawde czego szukac dziury w calym. z idealnych zarodkow nie ma dzieci, ze sredniakow sa wiec to ze sie lekarz dziwi to raczej takie udawane bo on dobrze o tym wie....

Dzięki Lolito jesteś nieoceniona. Z drugiej strony też tak sobie pomyślałam, najpierw, że lekarz niby taki zawiedziony a potem powiedział że jesteśmy trudnym przypadkiem. A jaki to z nas niby trudny przypadek??? M super ekstra armia żołnierzyków i ja z moim niedrożnym jajowodem ot ale przypadek. Powiedz mi jeszcze o jakich zastrzykach mowisz Clexane może? Jak dotąd nie miałam podawanych zastrzyków.
Czekam na wynik badania i około czwartku mają do mnie zadzwonić. Jeśli wszystko wyjdzie dobrze to przez miesiąc mam brać antyki reszty póki co nie wiem, criotransfer planowany na początek kwietnia.

reklama
Ala- trzymam mooooocno kciuki za jak najlepsze wieści!!!!!!Jeszcze chwila i się zacznie dla ciebie nowy etap w życiu
:tak::tak::tak::tak::tak:
A ja dziewczyny dostałam małpiszona:-D:-D:-D:-):-):-):-)- nie pamietam kiedy z jego powodu tak się cieszyłam:eek:, w środę mam 1 dawkę puregonu, za tydzień 1 USG..jeżeli chodzi o mojego zębola to obaj (gin i dentysta) powiedzieli, że mam normalnie go sobie zrobić

Do góry