• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Tak tak lolitka ma rację, mi też powiedzieli ze ten żel mam wziać dopiero po trasferze jak przyjadę do domku a nie przed;-)
Dziewczyny mam takie głupie pytane czy teraz po transferze mozemy się przytulać czy raczej to niewskazane???:zawstydzona/y:

reklama
Roxii - AKTYWNOŚĆ SEKSUALNA

Brak jest dowodów, że stosunek czy też orgazm mogą indukować poronienie czy też negatywnie wpływać na płód. Zalecenia dotyczące ograniczeń w tej materii wynikają jedynie z teoretycznych przesłanek. Trzeba pamiętać, że po transferze, zwłaszcza u kobiet ze znacznie powiększonymi jajnikami (zespół hiperstymulacji), stosunki mogą być bolesne.

Ogulnie mi powiedzieli ze przez dwa tygodnie lepiej zachowac wstrzemiezliwosc :).

joweg nie mam pojęcia co z Twoim okresem..
u mnie nadal wszystko jak w zegarku... ja bym nie wytrzymała i zrobiła test...
wiadomo nadzieja silniejsza!!

No ja będe dzwonić do lekarza w poniedziałek, najwyżej ząb poczeka, był już leczony kanałowo i nie boli jedynie denerwuje po jedzeniu bo muszę z wykałaczką latać.
Dziewczyny a ile po transferze nie wolno???Bo chyba nie całą ciążę?!?!?:szok: To 3/4 roku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry