reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak tak lolitka ma rację, mi też powiedzieli ze ten żel mam wziać dopiero po trasferze jak przyjadę do domku a nie przed;-)
Dziewczyny mam takie głupie pytane czy teraz po transferze mozemy się przytulać czy raczej to niewskazane???:zawstydzona/y:

reklama
Roxii - AKTYWNOŚĆ SEKSUALNA

Brak jest dowodów, że stosunek czy też orgazm mogą indukować poronienie czy też negatywnie wpływać na płód. Zalecenia dotyczące ograniczeń w tej materii wynikają jedynie z teoretycznych przesłanek. Trzeba pamiętać, że po transferze, zwłaszcza u kobiet ze znacznie powiększonymi jajnikami (zespół hiperstymulacji), stosunki mogą być bolesne.

Ogulnie mi powiedzieli ze przez dwa tygodnie lepiej zachowac wstrzemiezliwosc :).

joweg nie mam pojęcia co z Twoim okresem..
u mnie nadal wszystko jak w zegarku... ja bym nie wytrzymała i zrobiła test...
wiadomo nadzieja silniejsza!!

No ja będe dzwonić do lekarza w poniedziałek, najwyżej ząb poczeka, był już leczony kanałowo i nie boli jedynie denerwuje po jedzeniu bo muszę z wykałaczką latać.
Dziewczyny a ile po transferze nie wolno???Bo chyba nie całą ciążę?!?!?:szok: To 3/4 roku

reklama
Do góry