reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No to czyli- zaś coś czego muszę się nahapać na zapas;-),
wiecie co ja nadal nie mogę dojść do siebie po tej tragedii- ileż ja bym dała żeby takiego skarbka w ramionach trzymać...

reklama
sylha moja kolezanka przez zeba stracila dzidzie w 3 miesiacu:((( w 3 miesiacu zaczal ja bolec i te bakterie z zeba zabily maluszka
ala dobrze, ze juz po punkcji. Oby wszystkie 4 z Toba zostaly. Liczy sie jakos, a nie ilosc. Mi z 11zdrowych 4szt do piatej doby przetrwaly
joweg nawet jednego powinni zamrozic. Nie wiem co Ty masz za klinike. A z tym okresem idz do lekarza. Moze musisz sobie jakies badania zrobic? Bo chyba nie bylas u gina od transferu cos mi sie zdaje....
Roxii trzymam &&&& za babelka:)) jesli chodzi o seks to do testu napewno nie, a pozniej to nie wiem we wt mam pierwsza wizyte to sie spytam. Bo jak od stymulacji, az do testu mi sie nie chcialo. Tak teraz mi sie chce:))

Powiem Wam, ze chyba ciąża mnie obciąża:)) wyskoczyla mi opryszczka, po zalozeniu wczoraj rzes wyskoczyl mi jeczmien i mam cale bialko przekrwione w oku, ze ledwo widze i teraz cos czuje w piczce, ze mnie swedzi i jak jakas zaraza przyjdzie to nie wiem co zrobie bo jak to przyjdzie to zaraz od tego chory pecherz przyjdzie... ahh...

To teraz napisze Wam moje objawy, o ktorych nie mowilam bo nie chcialam zapeszyc;]
a mianowicie od 1 dpt
- mam wolna kupke, az do teraz (zawsze zatwardzenie) ;]
-cięzkie nogi i to strasznie
-jezdzenie w dole brzucha, takie przelewanie sie, bulgotanie
3-4dpt spiaca strasznie i przestalam myslec. ....

i oczywiscie objawy okresowe, ktore w kazdym cyklu mialam czyli bol piersi. Tylko, ze zawsze przed @ jeszcze sutki mnie bolaly, a teraz sutki nie
i zawsze tydzien przed okresem brzuch mnie strasznie przezynal, takie skurcze, a teraz nic tylko lekkie klucie:))
Wiadomo, ze kazda jest inna. Ale ja zauwazylam ta innosc u siebie, ze jest inaczej niz przed @

sakmi i roxii widze, ze testujecie razem:)) ala dolaczaj do nich szybko:))

Ostatnia edycja:
Palu- :szok:, już pisałam maila do ginia. Jedyne co mogę powiedzieć, że mnie tn ząb w ogóle nie boli bo był leczony kanałowo i jedynie mam dyskomfort w trakcie spożywania posiłków- muszę dodatkowo wykałaczkę obsługiwać. Ja myślałam, że pójdę jak już będę po transferze, za kilka dni zaczynam stymulację, ale poczekam co gin mi powie jak zdecydowanie odradzi to trudno poczekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:,

sylha to jak kanalowo to jest martwy zab wiec chyba juz nic tam nie powinno sie dziac.. nie wiem nie jestem dentysta. ale w sumie najlepiej jakbys sie dentysty spytala o to a nie gina

sylha moja kolezanka przez zeba stracila dzidzie w 3 miesiacu:((( w 3 miesiacu zaczal ja bolec i te bakterie z zeba zabily maluszka
ala dobrze, ze juz po punkcji. Oby wszystkie 4 z Toba zostaly. Liczy sie jakos, a nie ilosc. Mi z 11zdrowych 4szt do piatej doby przetrwaly
joweg nawet jednego powinni zamrozic. Nie wiem co Ty masz za klinike. A z tym okresem idz do lekarza. Moze musisz sobie jakies badania zrobic? Bo chyba nie bylas u gina od transferu cos mi sie zdaje....
Roxii trzymam &&&& za babelka:)) jesli chodzi o seks to do testu napewno nie, a pozniej to nie wiem we wt mam pierwsza wizyte to sie spytam. Bo jak od stymulacji, az do testu mi sie nie chcialo. Tak teraz mi sie chce:))

Powiem Wam, ze chyba ciąża mnie obciąża:)) wyskoczyla mi opryszczka, po zalozeniu wczoraj rzes wyskoczyl mi jeczmien i mam cale bialko przekrwione w oku, ze ledwo widze i teraz cos czuje w piczce, ze mnie swedzi i jak jakas zaraza przyjdzie to nie wiem co zrobie bo jak to przyjdzie to zaraz od tego chory pecherz przyjdzie... ahh...

To teraz napisze Wam moje objawy, o ktorych nie mowilam bo nie chcialam zapeszyc;]
a mianowicie od 1 dpt
- mam wolna kupke, az do teraz (zawsze zatwardzenie) ;]
-cięzkie nogi i to strasznie
-jezdzenie w dole brzucha, takie przelewanie sie, bulgotanie
3-4dpt spiaca strasznie i przestalam myslec. ....

i oczywiscie objawy okresowe, ktore w kazdym cyklu mialam czyli bol piersi. Tylko, ze zawsze przed @ jeszcze sutki mnie bolaly, a teraz sutki nie
i zawsze tydzien przed okresem brzuch mnie strasznie przezynal, takie skurcze, a teraz nic tylko lekkie klucie:))
Wiadomo, ze kazda jest inna. Ale ja zauwazylam ta innosc u siebie, ze jest inaczej niz przed @

sakmi i roxii widze, ze testujecie razem:)) ala dolaczaj do nich szybko:))
takie same objawy mialam pierwsza ciaza oprocz ciezkosci nog.

reklama
ala jak Cię tak mocno boli to bierz środki przeciwbólowe, jeszcze mozesz:tak: ja dwa dni po punkcji byłam na tabsach bo bardzo mnie bolało, takze nie męcz się dziewczyno tylko łyknij sobie jakąś pigułkę;-)
Palu to jednak trochę tych objawów ciązowych miałaś:tak: ja teraz pewnie też będę się doszukiwać:-D moja koleżanka była juz dwa razy w ciąży i mówi ze i za pierwszym jak i za drugim razem juz po tygodniu od zapłodnienia wiedziała ze jest w ciaży:tak: Takie babeczki to mają fajnie, ja to pewnie będę wszystko wyolbrzymiać i specjalnie się doszukiwać objawów:-p

Kurcze dziewczynki ale jestem szczęsliwa że bąbelek jest ze mną, tak się bałam ze tego transferu nie będzie, ze teraz to się podwójnie cieszę:-) Fajna jest taka świadomość że coś tam w brzuszku jest, jakieś życie. Czekałam na ten moment tak bardzo długo i w koncu jest, cudzie trwaj......:-D

Do góry