reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ala36- myslenie to nie jets namocnejsza strona od facetow :D potwierdzam !!!!!!

roxii- mloda, depresja, kryzys finansowy :D heheh ale dzieki :) jakos dam rade :D do lipca juz z gorki , e ja crio mi sie ni uda to ile musze odczekac zeby nowa stymulacje zaczac ?

reklama
Qrcze Roxii- a ja już oczy wywaliłam, żeby doczytać Twój finał- no ale cóż poczekam do jutra...
Ala- mnie jednak troszkę martwi, że tylko 2 po 17mm tamte to jakieś maluchy-n nawet gin się zdziwił, ale lepsze to niż nic. Ale za to endometrium mam śliczne - 9mm w 8dc, jak miałam IUI to w 12 dc miałam zazwyczaj ok. 6mm, co generalnie było zawsze tak na dolnej granicy. Ja od 1,5 roku mam problem ze śluzem- niby jest, ale go niema...a teraz sama zauważyłam, że go "czuję"- pewnie te zastrzyki tak podziałały.
Joweg- babo masz dopiero 21 (dobrze pamiętam:baffled:) to co ty masz zamiar porabiać jak 50 dobijesz?!?!?Postaraj się wrzucić na luz i być "młoda duchem", bo ciałem to jesteś, to może Wam się do lipca uda naturalnie zaciążyć- czego Wam baaaaardzo życzę.

Roxii,Sakmi - no to dziewuszki jutro z ranca bedziemy mialy malego stresika. Ja na tym sikancu wyczytalam ze jak mam wyjsc 2-3 dni przed spodziewana sie @ to trzeba sisiu zbierac conajmniej 8 godzin, a ja siusiam w nocy ze 3 razy, wiec nie wiem czy mi sie nazbiera odpowiednia konsystecja:D
Sylha - nie panikuj to naprawde dobry wynik, mnie to nawet lekarz nastraszyl ze malo rosna, takie kruszynki byly... a zobacz wszystkie 4 zaplodnione i to jeszcze klasy A wszysciutkie :),l wiec glowa do gory!
joweg- prosze prosze staruszko:D ty jeszcze masz tyle czasu lepiej zamiast sie zamartwiac staranka z M wzmuzcie ;)

Ostatnia edycja:
sylha- z nieba plemnikow se nie wyczruje :) wiec nawet sie nie nastawiam:) ja bede miec 50 to planuej byc juz babcia napewno :) jakos nie moge ostatnio wrzucic na luz cos nie moge sie przelamac , nie moge przestac myslec czasami wydaje mi sie ze to juz obsesja :)

ala36- musisz potrzymac , ja mam ten sam problem :) ale juz nie testuje nigdy z sikancow:)

Joweg- lepiej sie postaraj, bo zfiksujesz!!!!!Ja świrowałam jak byłam na etapie nie wychodzi- dlaczego, potem jak znaliśmy przyczynę i 3 IUI się nie udały- załamka, ale w tym czasie się zwolniłam z pracy (szef był...lepiej nie komentuję) wrzuciłam na luz i cieszę się i przeżywam teraz to invitro, ale jakoś nabrałam do tego dystansu i z większym spokojem do tego podchodzę. Nerwy mi się też wyluzowały jak właśnie mojego głupiego szefa nie muszę oglądać. Takie spinanie się nie pomaga, zadręczysz się tylko myślami i nerwy Ci siądą- tym na pewno nic nie osiągniesz. Znajdź sobie jakieś zajęcie, które Cię zainteresuje i wciągnij się w nie całkowicie!!!!Ale nie możesz ciągle myśleć dlaczego, co jest nie tak, bo nigdy Ci się nie uda!!!!!

sylha- dzieki kochana !!!! powiem ci ze w pracy tak nie mysle i w tygodniu najgrorzej weekendy :/ znosze ..... ja na poczatku jak naturlanie probowalismy to woogle clay czas w ciazy bylam co cykl co jeden dzien sie spoznila @ to juz bylam po czasie do kliniki i teraz dalej nic , ale dam rade nastepnym razem sie uda i zostane szczeczliwa mamusia !!!!!

ala36- gdyby nie ten dom to bym juz teraz chciala podjesc i koniec :)ale damy rade musimy jak nie nastepnym razem to jezszce nastepnmy :) az bedziemy miec nasza wymarzona 3 dzieci :)

reklama
Do góry