reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No widzisz każdy jakieś swoje techniki ma, no ale pupa do góry to rzeczywiście musiało być niewygodnie- mógł Ci coś pod nią podłożyć

No widzisz każdy jakieś swoje techniki ma, no ale pupa do góry to rzeczywiście musiało być niewygodnie- mógł Ci coś pod nią podłożyć

taaaa im akurat do głowy takie rzeczy nie przychodzą,ja rękami się podpierałam :crazy:w ogóle miał problem ,żeby włożyć sondę ;-)z maluchami,no cóż i tak nic nie dało ...
teraz liczymy na naturę jak medycyna nie pomogła:-D:rofl2:

misia123 - Witamy na forum. Tak jak dziewczyny Ci już pisały punkcja to nic strasznego. Tak na prawdę punkcja to nic w porównaniu z całą resztą mam na myśli wieczne czekanie na coś. Ale oczywiście wszystko jest do przejścia , życzę powodzenia.

sylha - ja nie chce nic mówić , ale wydaje mi się , że Ty już chyba bete zrobiłaś i wiesz więcej niż nam mówisz - mam takie przeczucie ???????

JOM- oj kochana niestety Twoja intuicja Cię tym razem zawiodła-przysięgam, że na betę jadę jutro, dzisiaj jedynie znowu powtórzyłam test i kreska wyszła ciemniejsza aniżeli wczoraj- mam nadzieję, że beta tylko potwierdzi, że wszystko jest OK:sorry:

sylha - No kurcze a myślałam , że lepszy ze mnie detektyw :-D. Ale co tam
Twoja beta to tylko potwierdzenie tego co wiadome. Trzymam nadal kciuki za bete bliźniaczą.

Lecę dziewczynki , zajrzę jutro rano co słychać.

reklama
Do góry