Aduś16
Fanka BB :)
Onlyone, madzielanek - nie odkrylam Ameryki ale w tej cholernej Invikcie nic nie spomnieli nawet na temat immunologii, nie dają encortonu ani aspiryny chociazby, a co dopiero o zleceniu badan na immunologie a jak widac tu tez moze tkwic problem i to konkretny a nie jest on trudny do wyeliminowania... dlatego zaczne dzialac, nawet na wlasną ręke. a w Invikcie to juz im powiem co o nich sadze! nacinanie otoczki, akupunktury i innne, na wszytsko potrafia naciągnać! o histeroskopii tez zero tematu. Narazie slupiam sie na immunologi to jest mój plan działania. Miałam teraz nie najgorsze zarodki, wszytkie pobrane komórki sie zaplodnily, trzy przetrawly do blastocysty i zaczely sie implantowac bo widac to po b. niskim ale przyroscie bety. Czytając o tej immunologii zaczyna składać mi się to w całość. Madzielanek czytalas? podobno te anyciala np. the NK pojawaija sie po stanach zapalnych, poronieniach, operacjach.. a obie to juz mialysmy.. Moja lekarz jak jej pytam co mozna jeszce zrobic to mi durnie odpowiada 'byc dobrej mysli'. Wydalismy u nich juz tyle kasy ze az nie chce mi sie myslec a oni kaza 'byc dobrej mysli' zamiast dzialac w kierunku przyczyn?? absurd. To ze zarodki nie sa takie złe swiadczy to ze poprzednim razem rozwijal sie i betka super rosla tylko ze w jajowodzie 
Molla, moze ty tez o tym pomysl. Trzeba popytac i wybrac sie na te badania i jesli sie potwierdzi WYLECZYC.
Madzielanek czy w Invimedzie dają encorton?
Molla, moze ty tez o tym pomysl. Trzeba popytac i wybrac sie na te badania i jesli sie potwierdzi WYLECZYC.
Madzielanek czy w Invimedzie dają encorton?
moze to wykluczy nasz problem
.cztery strony badan czcionka 8
jeden wynik w moim przypadku jest zly shgb to jest jakies bialko wiazace hormony. norma od 24 chyba do 100 ja mam 21.jednak moj lekarz na to reka machnal.czy mial racje?moze ktoras wie cos wiecej za co to shgb jest odpowiedzialne?Pozdrowki