reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Blueskye, Kinga ma racje, nie ilosc a jakos jest wazna.Do szczescia potrzeba tylko tej jednej jedynej, ktora sie zagniezdzi w brzusiu na 9 miesiecy.

reklama
Blueskye tak jak pisze Kinga - nie ma znaczenia ilość. Tak naprawdę to jest wiele czynników, które wpływają na powodzenie IFV - jakość zarodków, endometrium, progesteron itd.
Ja miałam podane 2 zarodki 5 dniowe i dopiero dzień po transferze dowiedziałam się, że udało się zamrozić jeszcze 1 zarodeczek. Na razie mogę powiedzieć cicho, że się udało, jestem w ciąży :-) A pobranych miałam 8 komórek.
Trzymam kciuki żeby Ci się udało &&&&& :tak: Na pewno będzie dobrze !

Kinga, bylas dzis na kontroli?Cos mi chyba umknelo ;-) najwazniejsze,ze juz w poniedzielek Wielki Dzien!!! Trzymam kciuki za jajeczka ;-)

Agapl - na kontroli byłam już w czwartek. No i mam ustalony termin punkcji na poniedziałek na 8.30. Ze względu na niskie AMH u mnie nie ma sensu kontrola co chwilę. Jak na razie i tak mam Estradiol wyższy niż poprzednio, bo w czwartek miałam 622, a przy poprzednim IVF 410.

Witam wszystkie Panie
piszę tu bo nie wiem co mam myśleć o moich wynikach ;
TSHTSH0,760µIU/ml0,3504,940N
FSHFSH3,97mIU/ml
LHLH3,64mIU/ml
EstradiolEstradiol34,00pg/ml
ProlaktynaProlaktyna3,03ng/ml1,9025,00N
AMHAMH8,0ng/ml1,4

BARDZO PROSZĘ O WASZE WYPOWIEDZI CZY TE WYNIKI SA OK ??? DZIĘKUJE

Witaj.
Twoje AMH wskazuje na policystyczne jajniki, czy lekarz po usg coś ci wspominał??

dzisiaj o 19stej mowili przez chwile o in vitro w faktach na tvn, minelo 25 lat od wykonania pierwszego zabiegu w Polsce, moze w koncu zaczna refundowac to co juz dawno powinni.

Kate, refundacja ma ruszyć od sierpnia. Ale to nie będzie 100% refundacja. Z tego co wiem, nie będzie obejmowała leków.

12.11.2012 minęło 25 lat od narodzin najstarszego dziecka w Polsce, które przyszło na świat dzięki in vitro.

Lawendowy sen , to dobrze, ze refundacja bedzie, pomoze wielu parom, dzisiaj w wiadomosciach wypowiadala sie ta dziewczyna, ktora jaki pierwsza w Polsce byla poczeta ta metoda. Mam nadzieje,ze nam tez sie niedlugo uda i bedziemy na forum jako szczesliwe Mamy po ivf:)

reklama
Hej kochane :-) stęsknilam sie za wami ! moja @ jeszce nie przyszla i zaczynam sie bac.. dziwnie sie czuje juz od prawie tygodnia.. a tu nic :-( a we wtorek kwalifikacja do histero więc MUSI przyjsc :wściekła/y:.. moj kochany M opuszca mnie znow za jakis tydzien i znow bedzie sie pojawial i znikal ... ale moze to znak ze sie uda :-p.. hehe ja wszędzie naiwnie znaków szukam :szok: Ze spotkaniem nic sie nie zmienilo? qcze ciezko mi nadrobic prawie 2 dni nieobecnosci
Sony, bardzo wysokie amh, chyba faktycznei PCO, ale czy mi sie wydaje czy ty pisalam wczesniej ze mialas ponad 5, czy mi sie z kim innym pomylilo?? wiec teraz by bylo nizsze? robilas je w 3 dniu? mi sie towje wyniki wydaja naprawde , fsh powinno byc niskie i jest
Lawendowy a ty jak, nadal rozwazasz Invikte? czytalam ze wprowadzaja teraz jakas nizsza opłate łącznie z lekami

Do góry