reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora, w programie all inclusive napewno jest jedna stymulacja ale co do transferow to nie jestem pewna, moze tez w to wchodza..zapytaj, sam transfer to 1,400 .. Dzieczyny a miejsce spotkania barbados? czy moze jeszcze bardziej kameralne? czy jest nas nadal 4 czy ktos dolączyl? bo nie doczytalam wszystkich wpisów... a, i jaka godzina :-)??

Aduś jest nas pięć :-) Fusun też będzie :-) moja wizyta jest na 16:30 , w Gdańsku byłam tylko w Kokieterii raz i raz tam, gdzie jest taki skorpion, molo i malarz na ławce, Lawendowy wie gdzie to było ;-) ... tak więc kobietki - Wy wybierzecie miejsce, ja się poddaje :-)

Dziewuszki a może by tak pomyslec o bardziej kameralnym miejscu .. przy starówce gdzies, bo barbados srednio kameralny jest , cos wymysle w tym tygodni oki? jest takie fajne miejsce na piwnej w Gdasnku nazywa sie Coco czy cos takiego..schodzi sie na dol i tam jest mega kameralnie i klimat super, zaraz przy Dlugiej .. Lawendowy, kojarzysz? chyba nazwe pokrecilam :-p
Misia a ty lepiej uwazaj na siebie:szok:mozesz do nas w kazdej chwili przyjechac ale lepij obchodzic sie z soba teraz jak z jajkiem .. po 1 trymetrze ryzyko poronienia drastycznie spada wiec wytrzymasz jeszcze te 6 tygodni:tak: Trzymam za ciebie kciukasy kochana!!
Fusun tez bedzie ? super :tak: no to niezla grupa wsparcia sie tu utworzyla :-D

Kate ja to bardziej na polnoc :-D tam gdzie diabel mówi dobranoc :-) naszczescie ja tam tylko wpadam na pare dni i wypadam . Norwegia dziala na mnei depresyjnie :-( a tego musze sie wytrzegac .. Oslo to pewnie inna bajka, zycie tam pewnie tetni. Kiedy podchodzisz do crio kochana bo nie doczytalam przepraszam

reklama
Do góry