reklama
Alegoria83
Aktywna w BB
Blueskye tak jak pisze Kinga - nie ma znaczenia ilość. Tak naprawdę to jest wiele czynników, które wpływają na powodzenie IFV - jakość zarodków, endometrium, progesteron itd.
Ja miałam podane 2 zarodki 5 dniowe i dopiero dzień po transferze dowiedziałam się, że udało się zamrozić jeszcze 1 zarodeczek. Na razie mogę powiedzieć cicho, że się udało, jestem w ciąży :-) A pobranych miałam 8 komórek.
Trzymam kciuki żeby Ci się udało &&&&&
Na pewno będzie dobrze !
Ja miałam podane 2 zarodki 5 dniowe i dopiero dzień po transferze dowiedziałam się, że udało się zamrozić jeszcze 1 zarodeczek. Na razie mogę powiedzieć cicho, że się udało, jestem w ciąży :-) A pobranych miałam 8 komórek.
Trzymam kciuki żeby Ci się udało &&&&&

Kinga_1
Fanka BB :)
Agapl - na kontroli byłam już w czwartek. No i mam ustalony termin punkcji na poniedziałek na 8.30. Ze względu na niskie AMH u mnie nie ma sensu kontrola co chwilę. Jak na razie i tak mam Estradiol wyższy niż poprzednio, bo w czwartek miałam 622, a przy poprzednim IVF 410.
Witam wszystkie Panie
piszę tu bo nie wiem co mam myśleć o moich wynikach ;
TSH TSH 0,760 µIU/ml 0,350 4,940 N FSH FSH 3,97 mIU/ml LH LH 3,64 mIU/ml Estradiol Estradiol 34,00 pg/ml Prolaktyna Prolaktyna 3,03 ng/ml 1,90 25,00 N AMH AMH 8,0 ng/ml 1,4
BARDZO PROSZĘ O WASZE WYPOWIEDZI CZY TE WYNIKI SA OK ??? DZIĘKUJE
Witaj.
Twoje AMH wskazuje na policystyczne jajniki, czy lekarz po usg coś ci wspominał??
lawendowy_sen
Kate, refundacja ma ruszyć od sierpnia. Ale to nie będzie 100% refundacja. Z tego co wiem, nie będzie obejmowała leków.
12.11.2012 minęło 25 lat od narodzin najstarszego dziecka w Polsce, które przyszło na świat dzięki in vitro.
12.11.2012 minęło 25 lat od narodzin najstarszego dziecka w Polsce, które przyszło na świat dzięki in vitro.
Lawendowy sen , to dobrze, ze refundacja bedzie, pomoze wielu parom, dzisiaj w wiadomosciach wypowiadala sie ta dziewczyna, ktora jaki pierwsza w Polsce byla poczeta ta metoda. Mam nadzieje,ze nam tez sie niedlugo uda i bedziemy na forum jako szczesliwe Mamy po ivf
lawendowy_sen
Kate, jestem tylko ciekawa, jakie obostrzenia wprowadzą. Wiek do 40 lat, małżeństwa, to już wiadomo, ale ciekawe co do wyników badań.
reklama
Aduś16
Hej kochane :-) stęsknilam sie za wami ! moja @ jeszce nie przyszla i zaczynam sie bac.. dziwnie sie czuje juz od prawie tygodnia.. a tu nic :-( a we wtorek kwalifikacja do histero więc MUSI przyjsc
.. moj kochany M opuszca mnie znow za jakis tydzien i znow bedzie sie pojawial i znikal ... ale moze to znak ze sie uda
.. hehe ja wszędzie naiwnie znaków szukam
Ze spotkaniem nic sie nie zmienilo? qcze ciezko mi nadrobic prawie 2 dni nieobecnosci
Sony, bardzo wysokie amh, chyba faktycznei PCO, ale czy mi sie wydaje czy ty pisalam wczesniej ze mialas ponad 5, czy mi sie z kim innym pomylilo?? wiec teraz by bylo nizsze? robilas je w 3 dniu? mi sie towje wyniki wydaja naprawde , fsh powinno byc niskie i jest
Lawendowy a ty jak, nadal rozwazasz Invikte? czytalam ze wprowadzaja teraz jakas nizsza opłate łącznie z lekami

Sony, bardzo wysokie amh, chyba faktycznei PCO, ale czy mi sie wydaje czy ty pisalam wczesniej ze mialas ponad 5, czy mi sie z kim innym pomylilo?? wiec teraz by bylo nizsze? robilas je w 3 dniu? mi sie towje wyniki wydaja naprawde , fsh powinno byc niskie i jest
Lawendowy a ty jak, nadal rozwazasz Invikte? czytalam ze wprowadzaja teraz jakas nizsza opłate łącznie z lekami
Podziel się: