reklama

Kto po in vitro?

reklama
Misia, Lez i odpoczywaj.Ciesze sie ,ze masz sie lepiej a my w weekend dotrzymamy Ci towarzystwa, nie martw sie :-)
I tzrymam kciuki za jutzrejsze badania.:tak:
Lawendowy ale cudoooooo, fiu fiuuuuu masz zlote raczki widze :-)
Ja robie troche tildy , troche szydelkuje ;-), bizuterie tez robilam swojego czasu ale takiej techniki nie znam.sliczne :-)

Misia wszystko będzie dobrze, musisz teraz odpoczywać bo maleństwo jest teraz najważniejsze :-) i nie strasz nas tak więcej ;-)
Kate trzymaj się dzielnie! to normalne że o stracie maluszka ciężko zapomnieć, ale czekaj cierpliwie na @ na pewno wkrótce przyjdzie i już niedługo przyjmiesz pod serduszko swojego eskimoska na całe 9 miesięcy :tak:
Kinga na pewno z komóreczkami będzie wszystko dobrze i będą z nich piękne zarodeczki :-) trzymam kciuki za to &&&&&
Kiwisia bardzo mi przykro, że się nie udało tym razem :-( ale dobrze że masz jeszcze jednego maluszka, zbierz siły do nowej walki i w styczniu na pewno zakończy się upragnioną ciążą :-)
Lawendowy piękny naszyjnik, masz talent kobieto :tak: mam fioła na punkcie biżuterii zawsze mi mało i ciągle kupuję coś nowego :-) Chętnie będę oglądać Twoje kolejne dzieła :-)

Ale Wam zazdroszczę tego spotkania, na pewno będę z Wami myślami wtedy :-)

Dziewczyny czy to normalne że w 6-7 tyg ciągle boli brzuch jak na okres ? takie ciągnięcie ... do tej pory pobolewało bardzo sporadycznie i delikatnie a teraz się nasiliło i boli częściej. Do tej pory nie miałam żadnych plamień, ale martwi mnie ten ból trochę ...

Witam wszystkie Panie
piszę tu bo nie wiem co mam myśleć o moich wynikach ;
[TABLE="class: cms_table_standardTable"]
[TR]
[TD]TSH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]0,760[/TD]
[TD]µIU/ml[/TD]
[TD]0,350[/TD]
[TD]4,940[/TD]
[TD]N[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E3E3E3"]
[TD]FSH[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]3,97[/TD]
[TD]mIU/ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]3,64[/TD]
[TD]mIU/ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]Estradiol[/TD]
[TD]Estradiol[/TD]
[TD]34,00[/TD]
[TD]pg/ml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Prolaktyna[/TD]
[TD]Prolaktyna[/TD]
[TD]3,03[/TD]
[TD]ng/ml[/TD]
[TD]1,90[/TD]
[TD]25,00[/TD]
[TD]N[/TD]
[/TR]
[TD]AMH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]8,0[/TD]
[TD]ng/ml[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BARDZO PROSZĘ O WASZE WYPOWIEDZI CZY TE WYNIKI SA OK ??? DZIĘKUJE

Alegoria83podobno niektore dziewczyny maja takie bole jak opisujesz i wszystko bylo dobrze, podobno to macica moze tak pracowac, ja takie bole jak przed@ mialam niestety przed poronieniem, bierzesz jakies leki?moze skonsultuj sie z lekarzem, najwazniejsze ze nie mam plamienia. Trzymaj sie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry