reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny tak piszecie o sexie po transferze. Mi lekarz powiedzial, ze przez co najmniej 2 tyg absolutnie zakaz. Potem sie balam, no I u nas celibat od maja :szok: :-) Nie ryzykuje, bo za duzo mialabym do stracenia. Caluje was mocno I Trzymam dalej kciuki, zeby ta dobra passa znowu zawitala na forum :)

reklama
Lawendowy i Aduś ja jestem pacjętką Invicty w wawie - zdecydowaliśmy się bo mają "promocję" na invitro. Po zakwalifikowaniu się do procesu ( czyli badania genetyczne trzeba zrobić na własny koszt) reszta jest zryczałtowana za 13 tys. jest cały cykl przygotowawczy z lekami, wizyty kontrolne pick up, transfer i rok mrożenia zarodków. Na razie dochodze do siebie i nie wiem co z kolejnymi transferami snieżynek - ale jak znam świat za to trzeba płacić osobno.
Ale widzę że gotadora znalazła tańsza ofertę

Magdalena, badania genetyczne mam już zrobione. W maju udało się nam zrobić je w ramach NFZ.
Nam bardziej zależy na konsultacji z andrologiem, dlatego ta Warszawa. W Trójmieście ciężko o lekarza tej specjalizacji.
A u kogo się leczysz?

Magdalena, badania genetyczne mam już zrobione. W maju udało się nam zrobić je w ramach NFZ.
Nam bardziej zależy na konsultacji z andrologiem, dlatego ta Warszawa. W Trójmieście ciężko o lekarza tej specjalizacji.
A u kogo się leczysz?
U doktora Pałaszewskiego. Co do androloga nie mogę nic podpowiedzieć, badania mojego M są co prawda bardzo nierówne od bardzo kiepskich do bardzo dobrych...ale zadanen z lekarzy nie skierowal go na dodatkowe badania

Magdalena , oczywiscie ze moze, a nawet powinna :tak: Mi prof Ł. mówił nawet że bez jajowodó tez mozna w ciąze zajsc tylko ze b. zadko sie to zdarza.. on mial pacjentke ktora dwa razy tak zaszla i urodzila potem .. iskierka nadzei dla mnie bo ja stracilam oba po pierwszym ivf :-( jednak ja czekam nadal na @ zeby zaczac juz wyciszanie. A ty kiedy do crio sie szykujesz ?

reklama
Dokrot powiedział ze możemy już w kolejnym cyklu ale wyliczyl że to byłyby święta więc odpada bo przychodnia nie funkcjonuje...wiec zaczynamy w styczniu.

Do góry