reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
madzialenak, wiem,że to się tak nie da określić.Pewnie pytałam o to panią embriolog po transferze, ale nie pamiętam co mi odpowiedziała...
Twoje cudo daje nadzieję :)
gratulacje aisha23:-) też chciałabym dziewczynkę....

martka-to aktualnie opiekuje się nami ten sam lekarz :-)
Hmmm... Czy tylko mi się marzy synuś? Choć preferuję parkę

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,

ja juz troche spanikowana jestem przed ta jutrzejsza punkcja... nawet nie tyle samego zabiegu sie boje (choc to tez budzi emocje), co tego, ze jutro pewnie mi powiedza ile pobiora komorek i ile sie z tego nadaje do zaplodnienia. te siedem pecherzykow nie bylo jednakowej wielkosci ,najmniejszy mial chyba 13, wiec nie sadze ze on podrosl...

wlasnie zjadlam pozna kolacje i zaraz sobie przygotuje na jutro koszulke na zabieg i pewnie pojde spac, choc znajac mnie nie bardzo bede spala.

dziekuje za wszystkie kciuki i dobre slowa. Niezmiennie kazdej zycze wszystkiego dobrego i za kazda &&&&&&

Sony
- jak za mnie beda sie zabierac Ty juz bedziesz po - wiec jak tylko wstane pomysle o Tobie cieplo, zeby zdazyc przed Twoim zabiegiem.
Domat - pieknie Ci idzie!
Adus - odpoczywaj po tych emocjach

kochane, odezwe sie jutro i mam nadzieje, ze z dobrymi wiesciami. bede pewnie w klinice do 13, ale moze mi sie uda przez komorke zalogowac i napisac co i jak.
spijcie dobrze

Wanda wszystko będzie dobrze :tak: spróbuj jednak zasnąć, jutro rano będę trzymać kciuki &&&&

SonySony za Twoją punkcję również mocno zaciskam piąstki &&&&

udanych plonów jutro dziewczyny &&&&&

wanda_dd :-)cześć!
powodzenia jutro, w narkozie się fajnie śpi, kolorowych snów! Ja też miałam pęcherzyki nierównej wielkości, sporo ich było, a koniec końców było 8 oocytów, z czego 5 się zapłodniło a przetrwały 4:) Będzie dobrze!

adus przyrost nie musi byc 100% w ciagu 48 godzin. Wystarczy 75-100%. Uwazam, ze jest powod do radosci! Powtorz jeszcze wynik dla siebie, zeby sie nie stresowac i bedzie radosc!!! GRATULUJE!!!!

dziewczyny czytam was codziennie i czekam na dobre wiadomosci z zacisnietymi kciukami za was wszystkie!
Przesylam wam buziaki!!!

reklama
Do góry