reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, wpadam na chwilę, bo zajęłam się pracą, żeby nie myśleć - to naprawdę wykańcza... Jutro rano robię drugą betę i wszystko się okaże... W zasadzie tak jak Aduś wciąż się martwię, tym bardziej, że jeszcze jest przed terminem @... Wolę się nie cieszyć przedwcześnie, żeby zaraz wszystko runęło...
Aduś - a Ty masz betkę super, jest przyrost i to spory! I jest najważniejsze! :* Jesteś w ciąży kochana!
Masia - czuję się w miarę w porządku, dziękuję bardzo :) Ale boję się nawet kichać. Paranoja jakaś...
Jutro wielki dzień SONY I WANDY! Trzymam mocno kciuki!!!! Napiszcie jak poszło jak już będziecie po :-)

reklama
Aduś, to Ty nie wiesz, że nerwy w Twoim stanie są niewskazane?!
Przecież beta przyrosła prawie 4-krotnie. Wszystko jest w najlepszym porządku.
A tak na marginesie, to lanie Cię nie minie. I za moment pozbieram dziewczyny, którym tez podpadłaś :-D

adus,

moja rada? jutro powtorz bete. po co masz sie stresowac? jutro beta powinna byc ponad 100 i powinnas wiedziec.

5AA jak widac po moim przykladzie nie jest gwarancja sukcesu :(

Milagors jutro nie dam rady bo po dniu dzisiejszym jestem wykończona psychicznie :-( a powinno się sprawdzac przyrost co 48 albo 72 h .. A Ty kiedy podchodzisz ponownie? miałaś jakieś mrożaczki?

witam,
jestem TU nowa.Jestem po I-szym IMSI.CZekam na wynik, dziś mija mi 4 dpt.Czas niemiłosiernie stoi w miejscu.W 3 dobie po punkcji Podano mi 2 piękne zarodki 8 A i 6 A, dwa pozostałe na zimowisku.Wsłu****ę się, wypatruję plamienia implantacyjnego, (a może go nie być???) i generalnie świruję....Mam testować 12 dpt.Ale jak tu doczekać....:rofl2:

Witaj martka :-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Plamienia nie musi być, ale doskonale Cię rozumiem z tym wsłuchiwaniem itp Okres do testowanka jest stresujący.

Martka :-) witaj :-) tak jak Oskaa pisze nie zawsze jest plamienie. A z nami czas Ci szybciej minie i zobaczysz dodatnią betkę za co bardzo trzymam już kciuki &&&&

Oskaa widzę,że byłaś w Invimedzie?(to ten w Mysłowicach?) a nadal tam sie leczysz?
zastanawiałam sie nad tą klinika ale padło na Gyncentrum.Czym się stymulujesz? jak widzisz,też jestem po 3 nieudanych IUI...
gotadora cześć! oj strasznie bym już chciała, nawet bliźniaki!mam niewysokie AMH (a po stymulacji pewnie jeszcze niższe) i 33 lata, wiec to już taki późny dzwonek dla mnie:szok:

a powiem Wam,że siedzę też na bocianie, a na babyboom czasem zaglądam, zlapałam dziś rano doła, że sie nie uda, ale jak zaczęłam się wczytywać tutaj w masę postów dziewczyn, którym się udało, to wróciła mi szczypta optymizmu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry