reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Adus,

ja w 10 dniu, z 5-dniowa blastka mialam bete 70 i mialam powtorzyc badanie po 2 dniach, mi lekarka powiedziala ze powinno byc ponad 100 w 10 dniu ale mozliwe ze byla pozna implantacja wiec nie wszystko stracone...

trzymam kciuki zeby u ciebie wszystko dobrze sie skonczylo, bo na prawde masz duze szanse na to ze to po prostu pozna implantacja.... w kilka godzin przeciez moze beta wzrosnac...

reklama
aduś-fajnie, że się odezwałaś. A HCG to przecież prawie 4-krotny przyrost w ciągu 3 dni, a mówi się 2-krotny w czasie 48h. Jak dla mnie jesteś nadal w ciąży i innej wersji nie przyjmuję do wiadomości :tak:

Ja dziś na pocieszenie kupiłam sobie spodnie i nawet nie pomyślałam, że mogą być za niedługo na mnie za małe:)) Tak się zastanawiam czy u mnie nie za wcześnie z punkcją, jakoś szybko się wystymulowałam. Przecież dopiero 13 tego w niedzielę rozkręciła się @. Moje endo może nie być jeszcze gotowe. Śluzu płodnego brak.
Wanda a jak to u Ciebie wygląda??

Milagors ja musiałam mieć późniejszą implantacje bo w 6dpt mialam tylko 9 i dr mówiła że z takiego poziomu sa ciąże, dziś lekarz mówił że moglby byc wyzszy poziom ale powiedzial ze skoro w 4 dni temu bylo 9 to dlatego teraz taki wynik. Lekarze chyba mówią jak im pasuje. A jakie miałaś blastki podane?
Madzialenak
tego samego dnia miala 84 i ma teraz zdrowego bobaska w brzuchu

adus,

ja mialam 5AA podana, 6 dnia mialam bete cos lekko ponad 10, 10 dnia 70 a 12 dnia spadlo do 50...

ale podobno to wszystko zalezy od czasu implantacji, wiec glowa do gory!!!!

reklama
Milagors ja też miałam 5AA a druga 4AB i to niby najlepiej rokujące blastki? więc jak to możliwe żeby były słabiutkie :-(???

Do góry