reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

madzialenak no liczę na to,że 33 lata to 2013 rok dla naszego rocznika powinien być dobry:)Sekretarka z mojej pracy też nasz rocznik i niedawno nam oznajmiła,że jest w ciąży.Mam nadzieję,że mnie porządnie zaraziła!

reklama
Witajcie moje kochane!slodkiego dnia zycze i samych dobrych wiadomosci!
Za wszystkie bety trzymam kciuki napewno beda wysokie
na usg zobaczycie sliczne maluszki
A wszystkim przed zycze aby czas szybko lecial i byly juz z maluchami

Ja dzis obudzilam sie w srodku nocy i nie umialam juz zasnac
Po wstaniu z lozka kreci mi sie w glowie slabo siw czuje mam nadzieje ze nie rozlozy mnie jakies chorobsko leze w lozku pije ciepla herbatke jezynowa i mam jakies taki negatywne mysli buuu

Wandzia czekamy na Ciebie, fajnie, że masz mrozaczki bo dzięki nim szybciutko podejdziesz kolejny raz bez tej okropnej stymulacji. Ściskam Cię mocno.:zawstydzona/y:

kurde Wanda tak smutno piszesz, aż się łezka w oku się zakręciła! Kochana głowa do góry ja też nigdy nie byłam w ciąży i miesiąc w miesiąc to samo rozczarowanie tak strasznie boli nie chce się żyć, wreszcie musi się udać a wtedy zobaczysz jaka to satysfakcja wszystkie cierpienia i rozczarowania zostaną zapomniane i będzie tylko radość!!!zobaczysz już wkrótce to nastąpi!! trzymam za Ciebie i nas wszystkie kciuki :***

Mikimo masz super betę, spójrz na moją sygnaturę ja miałam 24 dpt - 4 718, a już 28 dpt słyszałam malutkie ♥

wanda a propos mrozaczków, ostatnio słyszałam od znajomej położnej o pani, która miała 2 razy in vitro i obie ciąże dopiero po crio, bo ze świeżynek sie nie udawało.Taka uroda widać.Więc, kochana, nic straconego!!!!Mrozaczki to będzie TO!!!!! Trzymaj się cieplutko i nie przedawkuj z tymi uspokajającymi, bo się jajniki obrażą;-) będzie dobrze!!!
Tak, najlepiej się kibicuje i wierzy w innych!

reklama
martaczi my w piątek byliśmy w klinice u dr, żeby obejrzała wszystkie badanie, które nam zleciła przed in vitro. A ona na to, że wyniki są bardzo dobre i, że szczerze spodziewała się gorszych. Zrobiła mi usg i mówi "a może dzisiaj IUI zrobimy" A ja :szok:, bo wcześniej byłam przeciwna IUI i uważałam, że to strata czasu. (ja mam endometriozę i jakoś sceptycznie podchodzę do powodzenia IUI w moim przypadku), no ale z M porozmawialiśmy i postanowiliśmy, że ok. Raz możemy spróbować, tym bardziej i tak, że in vitro biało być w marcu. No i w sobotę walneliśmy mega spontana i miałam IUI. W następny pt mam testować.

Do góry