reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martaczi ja testuje w poniedziałek. Objawów brak, ale wciąż wierzę naszym zaciążonym juz koleżankom, ze na objawy jeszcze za wcześnie.

Nie robiłam bety popłynełam :) i dostałam dzisiaj okresu i bardzo brzuchol boli.
Nie było mnie bo nie było mnie w domu, (imieniny mialam 2 dni temu więc i goście szykowanie)
sił więcej miałam a dziisaj przez brzuchol leże...
aaa i kaczke robie na kolacje :D

z planów co u mnie : mamy jedną śnieżynkę i wrócimy po nią niedługo. za miesiąc już może.....

Darii ;-), to testujemy razem ;-)

Wanda, wierze,ze juz niedlugo przyjdzie wiara i sila. :-)

Oskaa ja tez nie mam zadnych obiawow. Od wczoraj przychoza zle mysli, bo dalczego niby mialoby sie udac skoro wczesniej byly same klapy.Widze siebie jak odbieram znowu bete z wydrukiem mniej niz jeden i jak pisze maila do lekari ze znowu wynik negatywny. Staram sie jednak jak moge odpychac te zle mysli i meliska jest moim ulubionym "trunkiem"

Sham, ciesze sie widzac TWoj entuzjazm i zapal do kolejnego podejscia :-) Dobrze,ze @ juz przyszla, tym sposobem szybciutko pojedziesz po sniezynke :-)

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze etapow na jakich jestescie ja chyba zwariuje wczesniej pakudnie sie czuje głowa mi pęka piersi mam obolałe o jajnikach nawet nie wspomnę

Sham podziwiam za pozytywne nastawienie ta sniezynka juz niedlugo zamieszka w twim brzuszku

sham to zaciskam już za crio &&&&&&&&&&&&&& Dobrze, ze jest plan i entuzjazm :-)
agapl jakbym czytała o sobie :sorry2: Ale w głowie mówie do tego szatana, zeby spadał i mi nie podpowiadał takich głupich myśli! Musimy myśleć i ja tak "myślę", ze niby dlaczego miałoby się nie udać! Zostały nam podane śliczne, mocne zarodeczki i wiją sobie w naszym brzuszku domek :-):tak:

Oskaa to bedę tu czatować w poniedziałek, zaglądam co jakiś czas, ale ciężko nadgonić zaległości i byc na bieżąco ;-)
Mi maluszek troszkę daje popalić, przedwczoraj miałam kilka ataków prawej nerki, zwijałam się z bólu, ale byłam u dr, zrobiłam badanie moczu dr twierdzi że wg badania z nerką wszystko ok i czasami tak się po prostu zdarza, najwidoczniej maluszek i macica mi uciskają na nerkę...
a brzucholek już rośnie, oby tak dalej :-) w poniedziełek poznam płeć jeśli dzidziuś pokaże co tam ma :-D

Pełna to Ty w poniedziałek poznasz płeć a ja się dowiem czy dzidziulki zamieszkały na dobre u mnie w brzuszku :-) &&&&&&&&

reklama
dziewczyny mam pytanie techniczne:-) czy Wam po Clexane zostaja krwiaki albo robia się siniaki a w momencie podania zastrzyku i jakis czas po nim boli szczypie Was brzuch? jeśli ktoras tez tak ma to wiecie moze dlaczego?ków juz przeszłam i po zadnym sladu nie mam a po tych cały brzch w sakach:-(

Do góry