reklama

Kto po in vitro?

reklama
TeQuila, no własnie clexane ma to do siebie, że zawsze po podaniu zastrzyku robią się siniak i odczuwasz ból, szczególnie, jak próbuje się rozmasować miejsce po ukłuciu.i. Miałam już 4 stymulacje i po nich nie była aż tak dużo siniaków, jak po podaniu 14 zastrzyków clexane. Niestety nie umiem Ci odpowiedzieć, czemu tak się dzieje. Po prostu, ten typ tak ma.

TeQuila - jak brałam przy pierwszym podejściu to też tak miałam, że piekło. On ma zapobiec zakrzepom, stąd na pewno te siniaki ( nawet na ulotce jest napisane, że mogą być krwiaki).

lawendowy, kinga dzieki za odpowiedz juz myslałam ze cos ze mna nie tak ze za bardzo sie spinam przy nich albo cos ale uspokiolyscie mnie a ulotki szczerze mówiąc nie czytałam bo mam juz dosyc skutków ubocznych wyczytanych z tych wszystkich leków ktore do tej pory przyjelam:-)

martka tak bardzo sie cieszę ze ci sie udało gratuluje z całego serca kochana dbaj o siebie i maluszki i juz niczym sie nie przejmuj napewno juz nie spadnie tylko bedzie rosnąc razem z maluszkiem albo kilkoma maluszkami :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry