reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

otóż, dzisiaj miałam niezaplanowaną wizytę w klinice. Pojechałam tam z moim "jeszcze' mężem, gdyż bałam sie jechac sama-spory kawałek drogi i autko nie za dobre. Po wizycie, dziś 1 d.cyklu-lekarz stwierdził, że na prawym jajniku widzi ok.5 antralnych pęcherzyków na prawym jajniku-gdzie nie mam jajowodu, a ja mam amh poniżej normy, w 1 dnu cyklu, sam był w szoku, ja też, i pyta sie mnie, czy zamierzam podejść do in vitro, ja zdziwiona, co on gada, a gdzie wyciszanie, wstępne wizyty.... zresztą a chłop?.... wyszedł po niego, poprosił go do gabinetu i pyta się go, czy zamierzamy podejśc do in vitro., a on powiedział, że tak, ja oczy w słup!!!! Napoczątku byłam zszokowana, pobrali mi krew, czekałam na wynik, pogadałam trochę z chłopem, i myślę sobie, chciałabym by było jak dawniej, a teraz nie wiem, co robić, myślę i myślę i "pomyślałam", cóz nawet jak z chłopem na dobre nie wypali, to przecież marzę o dziecku, ja mam 40 lat, na co czekać??? Przeciez nawet gdybym kogo znalazła, toi tak żaden gosc odrazu nie zgodzi się na IN VITRO!!!! Zresztą mąż nie jest mi do końca obojętny, tyle przeszliśmy, może warto spróbować, a jak nawet nam nie wypali, to może uda mi się spełnić moje marzenie, i będę miała jego cząstkę, nie wiem narazie to dla mnie SZOK!!!!!!
Nie mam również zaufania do tej kliniki, ale jak taki spontan, choć kasy brak, czemu nie spróbować.
Od dzisiaj biorę 2 amp.merional i 2 amp.fosimon, czy coś takiego, gonalu mi nie dał

reklama
No i się nie doczekałam. Molla, nie gniewaj się, ale juto przeczytam wiadomość od Ciebie, bo ledwo już widzę na oczy.

Dobranoc wszystkim.

good_night_07.jpg

Molla, ale dostałaś piękny prezent na Dzień Kobiet.​Totalny spontan, więc próbuj. Jeśli masz z kim, to się nie zastanawiaj.Nawet nie wiesz, jak się cieszę.
Pewnie sama w to nie wierzyłaś, ale jak widać, po burzy z piorunami wychodzi słoneczko.
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :-)

Molla :-) ależ ja się cieszę!!! Kochana, ja czułam,że to się w końcu zmieni i będzie już tylko słońce pełne ciepłego blasku!!! z M na pewno Ci się ułoży :tak::tak::tak::tak: - cudowna wiadomość!!!

Nie wiem...chciałabym , narazie nie mogę ogarnąć, może jutro to do mnie dotrze, może będę żałowała, nie wiem, wiem, że gdyby kazał nam przyjechać tez jutro, bo na początku kazał się zastanowić i jutro dać odpowiedź, nie wiem, czy bym się zdecydowała, a tak to już po "filipku" stało się, zastrzyki wzięte, decyzja zapadła i tyle.....

Molla cudowna wiadomość teraz juz musi byc dobrze :tak:ale niespodzianka.. takie spontaniczne decyzje sa najlepsze w zyciu... cos o tym wiem! juz teraz zaciskam &&& by sie wszystko poukładało po Twojej myśli!

reklama
Martka fajnie żeś to ujęła :-) Molla tak więc na pewno zaskoczysz :tak::tak: ... zwykle kobietki dostają kwiatki, albo cukierki na dzień kobiet, a Ty dostałaś zastrzyki :-) trzymam kciuki za wtorkową wizytę &&&&

Do góry