reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

DOBRANOC WSZYSTKIM kobietkom!!!!!
Kładę się spać, choc nie wiem, czy usnę, ale juz mi łeb dzisiaj pęka, siedziałam w pracy do późna, jutro też idę, może pojutrze, zależy czy jutro dam radę 5 godzin pociągnąć, bo musze okna myc w domu i ogarnąć trochę, dzisiaj miałam byc w pracy byłam tylko 2 godziny, bo ta niespodziewana również wizyta, poprostu dostałam okresu, chciałam się sprawdzić, bo miałam torbiele ostatnio i dalej już się potoczyło,,,,muszę odrobic resztę, dobrze, że szef wyrozumiały i pozwala na odrobiebinie kilku godzin jeśli ktoś nie chce brac dnia wolnego,
KINIA, ZUZIA, OLO jutro od rana trzymam &&&&&, jak tylko uda mi się wejśc zajrzę co u Was, od rana będe odświeżać stronkę jak zwykle, gdy czekam na wiadomości od którejś
JESTEM Z WAMI!!!!!

reklama
dobranoc kobietki i słodkich snów!

url-17.jpeg

olo2012: wiadomość z pierwszej ręki :-) ja nie brałam encortonu, potwierdza to nawet moją ściąga z lekarstwami :-)

gotadora, ja będę miała pytanie do Ciebie odnośnie relanium, no spy, od kiedy, do kiedy? i w jakich dawkach 2 czy 5 mg brałaś?
U nas nie dają, ale ja nerwowa jestem, nawet bardzo:wściekła/y:, i dlatego tak sobie pomyślałam, że bym i ja pobrała może....

molla-ale niesamowicie się cieszę, Dobry Duszku tego forum. Wreszcie i dla Ciebie zaświeciło słoneczko po burzy. Wiedziałam, że tak będzie :-D:-D:-D Mam szczerą nadzieję, że ciąża i dzidziuś, tak wyczekany, również uratuje Wasz związek :tak::tak::tak:

Spóźnione, ale za to najserdeczniejsze życzenia Drogie Kobietki!:)
U mnie dziś 4 dzień stymulacji. Na dzisiejszej wizycie kontrolnej lekarz stwierdził, że jest ok. W poniedziałek kolejna. Mam nadzieję, że do czwartku skończę zastrzyki. Czas pokaże...

Kinga, Zuzia - Trzymam kciuki za jutrzejsze tłuściutkie bety :)
olo - owocnej punkcji! Przesyłam pozytywne myśli!

Molla jak mówi mój mąż, spontaniczne akcje zawsze dają powodzenie. Dlatego mam nadzieję, że u Ciebie tak będzie. :-)
Kinga, Zuzia, olo - powodzenia dzisiaj w testowaniu i punkcji. Oby obrodziły wysokie bety i duże ilości jajeczek :-) Przecież niedługo wielkanoc :D

Zuziu dziękuję za dodanie mnie do listy :-)

A teraz dobranoc dziewczynki. Dzisiaj przede mną ciężki dzień i spora robota do wykonania. Ale dzięki tej pracy jutro będzie na criotransferek :-D. Oby tylko pacjentka w tą pogodę dojechała, bo pada i pada i pada ten śnieg :baffled:

reklama
Czesc Dziewuszki,:-)

Molla, wowwww, super!!! Plemniczek zaskoczyl ;-),pomalu wybudza sie z zimowego snu.;-) Bedzie dobrze. Gdybys mu byla obojetna nie chcialby miec z Toba dzieci. Wszsytko sie ulozy. Potrzeba moze jeszcze troche czasu. Niesamowita niespodzianka. Wszytkie nas milo zaskoczylas. Ciesze sie wraz z Toba,ze zaczynasz juz przygotowania no i oczywiscie trzymam kciuki, aby wszystko zakonczylo sie HAPPY END'em.

Kciuki zaciskam takze za nasze dzisiejsze dziewczyny testujace: Kinia i Zuzia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I fluidki:

###########################################
###########################

Olo,powodzenia na punkcji &&&&&&&&&&&&&&&&

Ikasia, udanej wizyty w klinice &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzia , dziekuje za dopisanie do listy :biggrin2:

I jeszcze specjalnie dla Was koniczynka na szczescie:
koniczynka.jpg

Do góry