reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga nie wierzę :-
-
-
-(Tak bardzo mi przykro....
martka273
Fanka BB :)
kinga nosz ku..a!!!nie ma sprawiedliwości na świecie.Brak mi słów...Idź na imprezę, baw się dobrze, pij, pal i szalej do rana!!!!przytulam mocno!!!
Zuzia, Kinga - przykro mi bardzo...
Kinga_1
Dzięki. Kochane jesteście. Chociaż czułam, że tak będzie, bo poziom progesteronu miałam za niski ( poprzednio jak prawie się udało poziom był ok) i dzisiaj jakoś na spokojnie pojechałam na betkę. Za bardzo nie liczyłam na pozytywny wynik. Nawet jak zobaczyłam wynik to na spokojnie przyjęłam. Teraz się dopiero ciut rozkleiłam. Jeszcze w dodatku wszystko dzisiaj pod górkę - umówiłam się do kosmetyczki na makijaż przed imprezą, a ona zapomniała o tym
Wkur..... się na maks. Miała już kolejną klientkę umówioną i jeszcze kłamał mi w żywe oczy nie z nią, ale z koleżanką umawiałam się miesiąc temu w dodatku ( a umawiałam się z nią samą). Porażka normalnie. No i makijażu zero, ale to dobrze, bo by się rozmazał przed imprezą, więc szkoda kasy.

lawendowy_sen
Kinga, nie wiem, co napisać. Jestem w totalnym szoku.
Kurcze. Jakie życie jest niesprawiedliwe.
Trzymaj się kochana. Pamiętaj, że całym ♥ jestem z Tobą.
Kurcze. Jakie życie jest niesprawiedliwe.
Trzymaj się kochana. Pamiętaj, że całym ♥ jestem z Tobą.

reklama
Kinga nie mam słów:-
-
-(. Tak wierzyłam w ciebie i zuzię:-(. Parszywy ten świat jednak jest.
Baw się dziś na imprezie bez ograniczeń, odpocznij może zmienisz zdanie za jakiś czas co do starań, a może do tego czasu trafi ci sie naturalny cud. tego życzę ci z całego ♥♥♥!!!!
Baw się dziś na imprezie bez ograniczeń, odpocznij może zmienisz zdanie za jakiś czas co do starań, a może do tego czasu trafi ci sie naturalny cud. tego życzę ci z całego ♥♥♥!!!!
Podziel się: