reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

martka straszne co piszesz, nie słyszałam o tym ...brrr

Kinga gdzie jesteś??? jak Twój wynik????

Zuzia nie mogę uwierzyć, qurcze, to takie niesprawiedliwe jest ... tak mi przykro

reklama
Kinia - co za okropny dzien... tak mi przykro... myslalam ze chociaz jednej z nas sie uda... nie mam co napisac bo czuje sie pewnie tak jak ty.... serce peka..

Dzięki. Kochane jesteście. Chociaż czułam, że tak będzie, bo poziom progesteronu miałam za niski ( poprzednio jak prawie się udało poziom był ok) i dzisiaj jakoś na spokojnie pojechałam na betkę. Za bardzo nie liczyłam na pozytywny wynik. Nawet jak zobaczyłam wynik to na spokojnie przyjęłam. Teraz się dopiero ciut rozkleiłam. Jeszcze w dodatku wszystko dzisiaj pod górkę - umówiłam się do kosmetyczki na makijaż przed imprezą, a ona zapomniała o tym :szok: Wkur..... się na maks. Miała już kolejną klientkę umówioną i jeszcze kłamał mi w żywe oczy nie z nią, ale z koleżanką umawiałam się miesiąc temu w dodatku ( a umawiałam się z nią samą). Porażka normalnie. No i makijażu zero, ale to dobrze, bo by się rozmazał przed imprezą, więc szkoda kasy.

Kinga, nie wiem, co napisać. Jestem w totalnym szoku.
Kurcze. Jakie życie jest niesprawiedliwe.
Trzymaj się kochana. Pamiętaj, że całym ♥ jestem z Tobą.

jesli-cos-ci-nie-wyszlo-to-przypomnij-sobie-to-zdanie-i-nie-poddawaj-sie-tylko-walcz-o-swoje.jpg

reklama
Kinga nie mam słów:-:)-:)-(. Tak wierzyłam w ciebie i zuzię:-(. Parszywy ten świat jednak jest.
Baw się dziś na imprezie bez ograniczeń, odpocznij może zmienisz zdanie za jakiś czas co do starań, a może do tego czasu trafi ci sie naturalny cud. tego życzę ci z całego ♥♥♥!!!!

Do góry