reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Avocado mi lekarz nic nie mówil o powtarzaniu więc nie robiłam już bety, ale dziewczyny mi poradziły na forum żeby lepiej zrobić i dzisiaj z rana zrobiłam, wyniki będę miała dopiero po 18.....

reklama
Avocado ja jeszcze nie wiem czy dam radę bo mój mąż dziś w pracy a ja do lab mam ponad 50km. jak nie dzis to dopiero w poniedziałek. zobaczymy. a jak sie czujecie avocado, mgiełka? jakies objawy?

mgiełka - &&&&&&&& za piękny przyrost no i niecierpliwie czekamy na dobre wiadomości
Ikasia - &&&&&&& również czekamy na dobre wiadomości
kinga - ja po stymulacjach też miałam dużo obfitsze i dłuższe krwawienie niż zazwyczaj. Przez tydzień się ze mnie nienaturalnie mocno lało, pytałam lekarza - powiedział, że po stymulacji może być taki efekt i żeby się tym nie martwić. Kolejne @ już były typowe. A co do Twojego Taty, może faktycznie spróbuj poprosić kogoś o pomoc????

Miłego, słonecznego piątku!!!:rofl2::-D

gotadora świetny ten filmik...podnosi na duchu, ale nie bardzo rozumiem ...szczerze mówiąc nie wiedziałam nawet,że ludzie potrafią mieć takie podejście do dzieci urodzonych dzięki in vitro...jakieś wady , upośledzenie...itp. Ja jak mi ktoś powiedział,że Pani taka a taka jest w ciązy przez in vitro to zazdrościłam jej. Nawet do głowy by mi nie przyszło,żeby zastanawiać sie, czy aby to dziecko będzie zdrowe, bo jest poczęte na szkiełku. Mam wrażenie nawet,że statystycznie dzieci poczęte naturalnie częściej rodzą się chore. Zresztą czy zdrowe czy chore to MOJE i kropka

reklama
Do góry