reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
images
wszystkim wspaniałym kobietom :happy:

reklama
Miłego dnia Wszystkim :-)

A ja już od nocy mam sajgon z tatą ( w nocy zrobił siku w spodnie - pierwszy raz, przed pójściem do wc nie mam pojęcia po co przebrał się z piżamy na goły tyłek w dodatku w spodnie:szok: i szukał papierosów zamiast biegiem do wc i wyszło tak jak wyszło, alzheimer to jednak dziwna choroba, bo dziwne rzeczy się robi). No, a z rana zrobił mi po 6 pobudkę, bo coś tam ( jest cholerny samolub w tym temacie jak coś chce to nie patrzy się czy ktoś śpi czy nie tylko budzi, nawet o 3 w nocy, ale samolubem nie zrobił się od teraz od choroby, tak miał, ale nie aż tak).

Anna84 - współczuję. Ale nie poddawaj się kobieto. Masz jeszcze sporo lat i czasu na walkę więc walcz.

Molla - ale piękny wynik. 5/5 :szok: No i dwa w brzuszku już, więc jesteś w ciąży kobieto :-)

Lawendowy_sen - współczuję ci przebojów z tą Twoją panią dr. Wredna @ z niej i tyle. Dobrze, że chociaż dzieciaczki Ci wynagradzają niespodziankami w postaci nagród w konkursie.

TeQuilla - a jak tam wredna @? Przyszła wreszcie? Ja też jak ostatnim razem czekałam na nią to nie mogłam się doczekać. Jak na złość przesuwała się.

Avocado - pięknie Ci rośnie betka. Gratuluję kochana.

Dagnes78 - a Ty teraz co masz w planach kochana?

Misia1974 - pięknie, będziesz miała córeczkę? :-) Gratulacje. Moja wymarzona opcja.

Hope71 - nie martw się kochana. Będzie dobrze.

A ja oprócz taty mam jeszcze jedno zmartwienie od czwartku poprzedniego mam @, a w zasadzie plamienie ( ale takie brzydkie brązowe ze strzępami jakimiś) plus prawdziwą @. No i nie wiem o co biega. Nigdy jeszcze tak nie miałam:no: Mam nadzieję, że dzisiaj już wreszcie mi przejdzie, bo to masakrycznie długo. Czy któraś z Was miała kiedyś coś takiego?

Do góry