reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Dzień dobry
Ikasia udanej wizyty życzę Tobie, abyś usłyszała same dobre wieści
Chyba nie idzie :-( u mnie na termometrze -4 stopnie. Masakra.
Miłego dnia dla wszystkich!!!
Ikasia udanej wizyty życzę Tobie, abyś usłyszała same dobre wieści

Chyba nie idzie :-( u mnie na termometrze -4 stopnie. Masakra.
Miłego dnia dla wszystkich!!!
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Miłego dnia Wszystkim :-)
A ja już od nocy mam sajgon z tatą ( w nocy zrobił siku w spodnie - pierwszy raz, przed pójściem do wc nie mam pojęcia po co przebrał się z piżamy na goły tyłek w dodatku w spodnie
i szukał papierosów zamiast biegiem do wc i wyszło tak jak wyszło, alzheimer to jednak dziwna choroba, bo dziwne rzeczy się robi). No, a z rana zrobił mi po 6 pobudkę, bo coś tam ( jest cholerny samolub w tym temacie jak coś chce to nie patrzy się czy ktoś śpi czy nie tylko budzi, nawet o 3 w nocy, ale samolubem nie zrobił się od teraz od choroby, tak miał, ale nie aż tak).
Anna84 - współczuję. Ale nie poddawaj się kobieto. Masz jeszcze sporo lat i czasu na walkę więc walcz.
Molla - ale piękny wynik. 5/5
No i dwa w brzuszku już, więc jesteś w ciąży kobieto :-)
Lawendowy_sen - współczuję ci przebojów z tą Twoją panią dr. Wredna @ z niej i tyle. Dobrze, że chociaż dzieciaczki Ci wynagradzają niespodziankami w postaci nagród w konkursie.
TeQuilla - a jak tam wredna @? Przyszła wreszcie? Ja też jak ostatnim razem czekałam na nią to nie mogłam się doczekać. Jak na złość przesuwała się.
Avocado - pięknie Ci rośnie betka. Gratuluję kochana.
Dagnes78 - a Ty teraz co masz w planach kochana?
Misia1974 - pięknie, będziesz miała córeczkę? :-) Gratulacje. Moja wymarzona opcja.
Hope71 - nie martw się kochana. Będzie dobrze.
A ja oprócz taty mam jeszcze jedno zmartwienie od czwartku poprzedniego mam @, a w zasadzie plamienie ( ale takie brzydkie brązowe ze strzępami jakimiś) plus prawdziwą @. No i nie wiem o co biega. Nigdy jeszcze tak nie miałam
Mam nadzieję, że dzisiaj już wreszcie mi przejdzie, bo to masakrycznie długo. Czy któraś z Was miała kiedyś coś takiego?
A ja już od nocy mam sajgon z tatą ( w nocy zrobił siku w spodnie - pierwszy raz, przed pójściem do wc nie mam pojęcia po co przebrał się z piżamy na goły tyłek w dodatku w spodnie

Anna84 - współczuję. Ale nie poddawaj się kobieto. Masz jeszcze sporo lat i czasu na walkę więc walcz.
Molla - ale piękny wynik. 5/5

Lawendowy_sen - współczuję ci przebojów z tą Twoją panią dr. Wredna @ z niej i tyle. Dobrze, że chociaż dzieciaczki Ci wynagradzają niespodziankami w postaci nagród w konkursie.
TeQuilla - a jak tam wredna @? Przyszła wreszcie? Ja też jak ostatnim razem czekałam na nią to nie mogłam się doczekać. Jak na złość przesuwała się.
Avocado - pięknie Ci rośnie betka. Gratuluję kochana.
Dagnes78 - a Ty teraz co masz w planach kochana?
Misia1974 - pięknie, będziesz miała córeczkę? :-) Gratulacje. Moja wymarzona opcja.
Hope71 - nie martw się kochana. Będzie dobrze.
A ja oprócz taty mam jeszcze jedno zmartwienie od czwartku poprzedniego mam @, a w zasadzie plamienie ( ale takie brzydkie brązowe ze strzępami jakimiś) plus prawdziwą @. No i nie wiem o co biega. Nigdy jeszcze tak nie miałam

Podziel się: