• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kuchnia

reklama
ja nie wiem czemu u Ciebie majonez jest zabroniony - nie słyszałam żeby jego jedzenie miało jakieś negatywne skutki.... no wiadomo, w większych ilościach nie wskazany, bo nawet jak się w ciąży nie jest to ciąży na żołądku :-D zwłaszcza jak sie człowiek naje jajek w majonezie za dużo :sorry2:

dostalam liste od mojego lekarza czego nie jesc i tam jest majonez

Ania :-D
a co masz jeszcze na tej liście ?
bo jak masz: czekolada, ciastka, chipsy, orzeszki w czekoladzie, smelec, majonez ... no to masz poprostu potrawy wysokokaloryczne;
może też chodzi o to żeby uważać z majonezem takim w sałatkach, które można zjeść w knajpie, bo faktycznie może być różna jego świeżość.
myślę, że taki w domu, z lodówki, to całkiem spoko;

ja ogólnie jem sporadycznie - ale jak już grzeszę to helmans babuni;
przed ciążą baaaardzo sporadycznie - ze względu na to, że tłuszcz i puste kalorie;
teraz jak mnie najdzie to już robię super niezdrową knfigurację: chlep chrupki, żółty ser, majonez, keczup :zawstydzona/y:
właśnie takie dwie kanapeczki zmłuciłam :sorry2:

teraz jak mnie najdzie to już robię super niezdrową knfigurację: chlep chrupki, żółty ser, majonez, keczup :zawstydzona/y:
właśnie takie dwie kanapeczki zmłuciłam :sorry2:

jejku - a co tu jest niezdrowego :-p wszystko uwielbiam i na dwóch takich kanapeczkach nie poprzestałabym - chrupkie pieczywo, phi - nawet sie tego nie odczuje :tak: ja tam majonez bardzo lubię - nie żebym codziennie go jadła, bo w sumie rzadko - no bo tylko w sałatkach albo z jajeczkami ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry