Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ser feta w kazdej postaci. Sucharki z serem feta, kanapki z serek feta, zapiekanka z serem feta, cukinia nadziewana serem feta.... Kanapka z twarozkiem - taaaak! W nocy wypijam ok pol litra mleka.
Kwasne - srednio (w poprzedniej ciazy tylko kwasne), slodkie - nie bardzo (ale mniej odrzuca niz poprzednio), wody - nie (feeeeeeeeeeeee, woda), mieso nieszczegolnie, czasem odrobina drobiu (poprzednio wchodzilo az sie uszy trzesly).
u mnie przoduje bulka lub chleb z ziarnami plus swierze liscie szpinaku, ser zolty grubo ukrojony i pomidor takie kanapki moge jesc na sniadanie, obiad i kolacje
dzis mi naszla na piers z kurczka, ktora wyladowala tez na bulce na to ser i pomidor
Ja miesa nie tykam od kilku lat,myslalam ze mnie chetka dopadnie w ciazy ale nic z takich tam.Kiniusia tak jak Ty mam napady na oliwki i arbuza.Ogolnie juz 5 kilosow jest NAS wiecej.