• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kupa po porodzie

Na razie szwy się trzymają ale rana nie chce się na razie goić, mam mocno dbać o higienę, brać antybiotyk, uważać podczas korzystania z toalety a w razie czego używać czopki, nie mam siadać jakoś super dużo ani się nachylać, położona powiedziała że bardzo brzydko mnie rozcięli ale na razie wszystko jest okej, do kontroli szwy w poniedziałek, mam rozpuszczalne ale do poniedziałku muszę się przemęczyć z leżeniem w łóżku i małą ilością chodzenia oraz siadania
Mogę zapytać dlaczego bierzesz antybiotyk? Kurczę ja przy obu porodach miałam szwy rozpuszczalne, miałam dbać o higienę oczywiście ale żadnych innych zaleceń nie było. Do kontroli po 6 tygodniach i było ok. Nie rodziłam w Polsce to pewnie co kraj to obyczaj.

reklama
Mogę zapytać dlaczego bierzesz antybiotyk? Kurczę ja przy obu porodach miałam szwy rozpuszczalne, miałam dbać o higienę oczywiście ale żadnych innych zaleceń nie było. Do kontroli po 6 tygodniach i było ok. Nie rodziłam w Polsce to pewnie co kraj to obyczaj.
dostałam antybiotyk bo 19 stycznia urodziłam i założyli mi 6 szwów, 20 stycznia wieczorem okazało się że 3 szwy pękły i nie wiadomo kiedy pękły i chodziłam bez tych 3 szwów nie wiadomo ile, lekarz wolał dmuchać na zimno gdyby tam się się już zakażenie dostało i przepisał antybiotyk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry