Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pozniej probowalam odtworzyc to co napisalam i znowu go wcielo...wiec zamknelam bb i juz nie wchodzilam bo bardzo bylam wkurzona
Niestety odkurzanie i zmywanie podlog zostawiam mezowi,zreszta on nie pozwoli mi tego robic wiec czekam i czekam na niego zeby wzial sie za to i nie moge sie doczekac

czesc dziewczyny
Można się do was przyłączyć???:-)
Mam termin na kwiecień- (nawet dwa terminy8 i 12)
mam juz dziewięcioletniego syna, a teraz czekam na córcie:-)

A spie praktycznie na brzuchu, z poduszka tylka zeby go nie ugniatac za mocno bo inaczej nie umiem. Podziwiam wszystkie za spanie grzecznie na boczku,
Ja śpię na boczkach, ale niestety budzę się za każdym razu przy przerzucaniu :-) Na szczęście od razu zasypiam z powrotem.
) i powiedział ze takie roznice moga byc, pomiar usg ma blad na tym etapie ciazy +-21 dni
i najwyzej przed porodem bede musiala polezec w szpitalu troszke a poki co jeszcze za 2 tyg zrobic kontrolne usg. Na razie Hania wazy 2060g.
Łożysko i przepływy ok wiec podobno nie ma sie czym martwić... Także widzisz Malutka, głowa do góry
mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy