reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

nio chwile mnie tu nie bylo, a widze, ze sie male zamieszanie zrobilo.. nio nic luzik dziewczyny, bez stresow:tak:
Aga to odpoczywaj teraz jak najwiecej, poki mozesz:tak:
Gabi nio juz niedlugo faktycznie:tak: tak jak pisala Madzia pewnie wszystkie napisza "a nie mowilam, ze bedzie dobrze";-)ja tez sie do tego przylaczam:tak: kochana juz nie dlugo, a bedziemy sie wszystkie dzielily przezyciami z przebytych porodow;-)
nio, a mnie maly stresik dopadl w zwiazku z tym, ze to juz marzec:dry: kurcze teraz to trzeba byc na wszystko przygotowanym:tak: nawet dzisiaj mowie cos do mezusia w stylu "jak ja nie zdarze to ty bedziesz musial.." a on patrzy taki zdziwiony i mowi mi, ze myslal, ze we mnie troche wiecej wiary w to, ze w szpitalu jednak mnie nie zatrzymaja.. nio niby wierze w to bardzo, ze juz za tydzien bede spowrotem w domu, ale jak mu to powiedzialam, niewiem za ile wroce do szpitala juz w "konkretnej" sprawie;-) ja juz sie nastawiam na wszystko.. przeciez moze byc tak, ze wroce do domu i zaraz trzeba bedzie sie na porodowke zbierac.. nie mowie, zebym chciala, ale i to trzeba wziasc pod uwage, patrzac np na marcowki, ktore sie w polowie lutego zaczely rozpakowac.. nio my w przyszlym tygodniu zaczynamy 36 tydz, wiec ja juz sie zaczynam troche bac i momentami panikowac:dry: a rozkminy jakie mnie nachodza ostatnio to szok:szok: dzisiaj np przeprowadzilam mezusiowi wyklad na temat tego jak bedziemy postepowac z wszystkimi "goscmi", ktorzy beda nas odwiedzac..
oj kurcze chyba zaczelam filozofowanie:-D hi hi wybaczcie dziewczynki, bo nie napisalam nic nowego, nic o czym zadna z was by niewiedziala;-)

reklama
czesc dziewczynki,
wpadlam sie tylko przywitac bo zaraz smigam do kolezanki.Poza tym o od wczoraj goscilam u siebie moja przyjaciolke ktora dzis od samego rana sprzatala mi mieszkanko:-D juz dawno tak nie blyszczalo.Piekna pogoda mnie jakos pozytywnie nastraja ;-);-);-)
zmykam i mam nadzieje ze u was tez swieci sloneczko,do wieczorka

nie wiem kim jestes ale zejdz tlumoku ze mnie... z innych dziewczyn....
a moze zal o cos ci dupe sciska....
jak to mojh maz powiedzial na to co piszesz
"pendi lan mother chot"

O to prywatna wiadomość jaką dostałem od Pani madzia_Sighn

umieszczanie treści na forum ogólnym wysyłanych między użytkownikami na PW jest naruszeniem regulaminu.
Tak samo jak używanie wulgaryzmów i obrażanie użytkowników ( nawet jeśli zostało się sprowokowanym.).

Witajcie w ten śliczny dzionek niedzielny :-)

malutka - ja już od piątku zaczęłam 36 tydzień. dzisiaj pakujemy z M. reklamówki do szpitala :-p

Gabi - taaa, to już marzec, można powiedzieć, że nasz czas dobiega końca :-)

Doczytam was obiecuję, teraz idziemy z M. na spacerek :-)

Buziaki papa!

Witajcie kwietniowki! Dawno mnie tu nie bylo, z powodu braku czasu, ale w kazdej wolnej chwili was podczytywalam. Mam nadzieje ze pozwolicie mi sie do was dolaczyc...
zycze milego dnia :-)

reklama
hejka dziewczynki!!!

bardzo wam dziękuję za miłe przywitanie:-) bardzo mi miło :-)
strasznie jesteście produktywne;-) od wczoraj tyle postów że ciężko nadążyć z czytaniem:szok: ale potem na spokojnie nadrobie.

Od kilku dni bardzo mi puchną ręce i stopy (od samego rana) -niepokoi mnie to trochę, a poza tym jest dość męczące

dobra zmykam teraz do kuchni brac się za obiadek a potem postaram się wkleic ten suwaczek

Do góry