Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-
od rana cos robie, na szczescie z pawerem za skora
hi hi chyba wizja tego, ze szpital juz na mnie czeka takiej sily mi dala
zaraz biore sie za obiadek, bo pasuje sie pozywic troche, ale najpierw sekundke odsapne, bo zadyszka mnie juz zlapala
hi hi
nio a najlepsze, ze nie takich mrozonych, tylko wlasnorecznie zrobionych
hi hi wsumie mozna by pojsc na latwizne, nio ale przed szpitalna dieta musze sobie troche dogodzic..
jak cos odpisze to daj znac
ja sprobuje moze napisac do niej wieczorem.. wczoraj myslalam co tam u nich i wogule, ale stwierdzilam, ze narazie niech sobie odsapnie troche i nie bede jej glowy zawracac
a jesli chodzi o to badanie na kwas moczowy, to robi sie go wlasnie po to, zeby sprawdzic czy nie "odklada" sie wlasnie w nogach czy rekach.. tzn niebardzo wiem jak to napisac tak po medycznemu, ale moj tata ma problem z dna moczanowa i wlasnie robi te badania, bo ten kwas wlasnie moze powodowac opuchlizne z tego co pamietam..a ja jak zwykle jesli chce zablysnac medyczna wiedza to musze to zakrecic
hi hi
:-(

T z Jula nawet mnie nie budzili.:-)

i jeszcze mnie skurcze nawiedzają.We wtorek do gina,spóbuje nie urodzić do tego czasu
Zresztą teraz też mi się nie chce z nikim gadać,gg za często nie właczam,bo tam za raz głupie pytania jak sie czuje,będzie dobrze i takie tam.I tak jak ktoś nie jest w ciąży,albo był bez najmniejszych problemów,albo w ogóle nie był to nie zrozumie.