reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

:-):-):-):-):-)
a slyszalas jak ten pan powiedzial ze w ciazy musimy wciagac brzuch:-):-):-)
tylko facet moglby ''sprzedac''taka porade:-)

reklama
ja moze i bym wciagnela ale na chwile tylko i zaraz mam zadyszke:-( i dobrze ze sie okazalo ze nie szkodzi nam gazowana mineralna bo ja mam niezle schizy oststnio na taka wode

a propos tego jak sie do was zwaracja wasi m. mój mi mówi kula, jak gdzies idziemy a ja sie wloke to mi mowi no tocz sie kula tocz ;D

Mój mężulek nazywa mnie i synka "muminki" :-):-) wcześniej nazywał "bąbelki" ale już nie nazywa, bo mnie to wkurzało :rofl2::rofl2:

Malutka tylko tam powoli z załatwianiem tych spraw wszystkich :happy:...... ty to masz powera przed tym szpitalem:-p
A psiaki kochane... to teraz wiesz , ze rano oprócz kawki dla siebie i męża, jeszcze kawkę dla suni musisz robić hihihih :-D:-D:-D:-D

Witam dziewczynki:-)

U mnie piekny poranek...sloneczko swieci az chce sie zyc i czuje sie nadchodzaca wiosne.Niestety humor mam beznadziejny,az plakac mi sie chce:-(
Wczoraj poklocilam sie z mezem i sobie gdzies pojechal i wrocil po 22 do domu:baffled:A od rana sie nie odzywamy...teraz tez gdzies pojechal i nawet nie powiedzial gdzie:-:)zawstydzona/y: mam ochote sie spakowac i jechac juz do domu:zawstydzona/y:

Jeszcze moja babcia poszla do szpitala wczoraj bo ma miec operacje i wogole teraz to wszystko sie sypie:-:)-:)-(

malutka no to aparatki masz w domu:tak:nie slyszalam jeszcze o psach ktore kawe pija:-p

Gabi trzymam kciuki za wizyte,nie boje sie nic i nie stresuj bo to tylko dzieciatku szkodzi.A bedzie napewno wszystko ok.

aha no to powodzenia u kardiologa

ciekawe co u szczesliwej...trzymam kciuki zeby wszystko dobrze bylo!!!

co do bolacych bioder to cos o tym wiem:dry: jestem taka obolala jakbym niewiadomo co robila:baffled: ledwo chodze...jeszcze nad ranem obudzil mnie skurcz lewej lydki(pierwszy raz chyba w zyciu mialam cos takiego) myslalam ze nie wytrzymam!

Ja tez miewam koszmary...kiedys snilo mi sie ze rodzilam przez cc(mam nadzieje,ze ten sen sie nie spelni):baffled: no i mialam taka blizne z ktorej krew caly czas tryskala a mnie ona tak bolala ze myslalam ze umieram:baffled::baffled::baffled:

No nic ja jeszcze posiedze i moze cos popisze a jak nie to nie wiem co bede robila bo nie moge sobie miejsca znalezc taka zdenerwowana i przybita jestem:-(

Mimo wszystko zycze Wam wspanialego i cieplutkiego dnia:-)

I powodzenia na wizytach tym o ktorych zapomnialam:happy:

Buzka

:-):-):-):-):-)
a slyszalas jak ten pan powiedzial ze w ciazy musimy wciagac brzuch:-):-):-)
tylko facet moglby ''sprzedac''taka porade:-)

Taaak słyszalam to, i te babke co powiedziala, że je mniej mięsa, mój lekarz mi kazał jeśc mięcho na okrągło, bo ma żalazo :-D

A co do wciągania, ostatnio tak przed lusterkiem wciągałam sobie, bo mi sie obniżył brzuszek i ogladalam ile niżej jest, bo tak lepiej widać, ale na codzien? Ała, to boli :-p

reklama
mi tez powiedziala ze miecho jak najbardziej tak:tak: w sumie mi w to graj bo jestem wyjatkowo miesozerna
a w ogole to drazni mnie jak gwiazdy wypowiadaja sie o trudach macierzynstwa:wściekła/y: bo nie maja pojecia co gadaja

Do góry