Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas w szkółce mówili, że to zależy od tego czy cc była tak po prostu na umówiony termin przychodzimy kładziemy się na stół i rodzimy czy poprzedzona skurczami (nawet wywoływanymi)... jeśli są normalnie skurcze i organizm produkuje oksytocynę to ma też sygnał, że powinien zacząć produkować pokarm dla maleństwa... jest wtedy duża szansa, że mleczko będzie od razu... famme, ja tez od dziewczyn slyszalam, ze po cc dopiero w 4 dobie ma sie pokarm, ale nie martw sie na zapas, ja po sn wystarczajaca ilosc mialam w 3 dobie, a przez 3 pierwsze oli cycowal bez przerwy, nawet pielegniarkom sie nie dal wykapac bo chcial cyca, a pozniej jak sie nassal to 4 godz. spal;-)

Ale naszczęście jak rano się obudziłam wszystko było ok, podejrzewam, że to skutek wczorajszego sprzątania, kondycja już nie ta sama i trzeba się oszczędzać...
aż się bojępatrzcie co znalazly pazdziernikowki:-):-):-) tez sie usmialam:-d:-d:-d
-nie wolno nic smażyć w ciąży bo tam, gdzie tłuszcz kapnie, to dziecko bedzie miało znamię.
-nie wolno przechodzić pod kablami, bo się pępowina owinie.
-nie wolno obcinać włosów, bo dziecko będzie glupie.
-nie wolno patrzeć na krwawe rzeczy lub jakies kalectwo bo się mozna zapatrzeć.
-nie jeść kiszonych ogórkow bo mleko (to z piersi) skwaśnieje.
-nie chodzić po słońcu, bo się zsiądzie.
-nie wolno współżyć 2 miesiące przed rozwiązaniem, bo dziecku będą ropiały oczka.
-nie wolno podnosić rąk do góry, bo się pępowina owinie dookoła szyi.
-nie można siedzieć z założoną nogą na nogę, bo zmiażdżysz dziecku główkę.
-nie patrz na księżyc, bo dziecko będzie łyse.
-nie patrz na słońce, bo dziecko będzie się zanosiło płaczem.
-nie patrz przez wizjer w drzwiach lub przez inną dziurkę, bo dziecko będzie zezowate.
-nie patrz na nikogo brzydkiego, bo dziecko bedzie podobne.
-nie noś nic na szyji, bo dziecko okręci się pępowiną.
-nie depiluj się, bo dziecko urodzi się łyse.
-podczas zmywania naczyń lub prania przyszła matka nie może sobie zachlapać brzucha, bo dziecko będzie pijakiem.
-jeżeli kobieta w ciąży się czegoś przestraszy i dotknie w tym momencie swojego brzucha, to dziecko będzie miało myszkę (znamię).
A teraz absolutny hardcore:
-nie wolno przechodzić w ciąży przez kałuże, bo dziecko będzie miało wodołowie.

normalnie mnie wgielo, ale podziekowalam slicznie i siadlam, bo faktycznie chyba bym do konca nie dojechala
dodam tylko, ze kobieta byla mniej wiecej w wieku mojego taty.. nio, ale zdziwilo mnie takie jej zachowanie, bo teraz malo kto w mpk widzi kobiete w ciazy
hi hi nasza bokserka jak byla mlodziutka to doprowadzila jeden pokoj do ruiny i musielismy robic tam remont generalny
niewiem co sobie akurat tamten pokoj tak upatrzyla, ale zerzarla cala tapete, dywan i wiele innych rzeczy
nie wspomne o mojej nowiusienkiej mp3
hi hi nio, ale tak jak pisala bluebell ja sie na nie gniewac dlugo nie umie
zaraz mi przechodza nerwy i znow jestesmy kolezanki;-)niedawno wróciłam od okulisty - dostałam zaświadczenie o braku przeciwskazań do sn mimo pogorszenia wady w ciąży (krótkowzroczność+astygmatyzm+jakieś zwyrodnienia), okazuje się że nawet to w połączeniu z cukrzycą ciążową i wysokim ciśnieniem nie przeszkadza w sn, jestem teraz trochę w kropce, bo okulista powiedział ze niby nic złego nie powinno się zdarzyć, poczekam do wizyty u ginki 13.03, ona jest z-ca ordynatora w szpitalu w którym będę rodzić i zobacze jak ona się na to zapatruje,
dziewczyny mam prosbe do tych co juz rodziły i to przez cc, napiszcie kiedy po cc miałyscie pokarm.

. Najważniejsze jest nastawienie...A ja się dowiedział ze moja koleżanka jest w ciąży :-) I będzie rodzić w październiku :-) Czyli nadii1 to tak jak twoje koleżanki :-)
Ide lulku kwietnióweczki
Spokojnej nocy!
(jej mąż coś mówił o tym że ciąża jest zakaźna)Czy wy macie w okresie ciąży ( głupie) sny, mi codziennie się śnią przerażające i głupuie rzeczy, nie wiem od czego to zależy?
Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia.

do tej pory pamiętam jak śniło mi się że włamali się do nas w nocy jak spaliśmy... jak wybudziłam się ze snu to z przerażenia bałam się ruszyć bo nie wiedziałam czy to sen czy jawa... masakra.Teraz już jest ok i śpię nawet nawet.
.mi po cc Ala przyniescli po jakis 3 godzinach jak juz bylam na tyle silna aby moc go rzymac to odrazu polozna przystawila mi go do cycka i pokazala co i jak..mlody ssal..a pozniej to tak mu sie spodobalo ze w 2 dobie mialam juz cale obolale i popekane sutki ..ale mleka tyle aby moc caly oddzial wykarmic...hehedziewczyny mam prosbe do tych co juz rodziły i to przez cc, napiszcie kiedy po cc miałyscie pokarm.