Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z brwiami walcze sama...a co robisz na wyblaklosc? bo ja tez w kolorach ziemi...a na solar jakos sie boje, nawet na taki tylko na twarz...na sobote umowilam sie z kosmetyczka zeby sie do porzadku doprowadzicbrwi mi juz tak zarosly i jakas wyblakla sie zrobilam ze patrzec na siebie niemoge.
Ja nie zamierzam izolować mojej psicy. Wiadomo, że nie będzie mogła np.: lizać Juliana po buzi, ale nie zamierzam kategorycznie odsuwać jej od dziecka, bo potem może być z tego więcej problemów.Moje koty beda izolowane na tyle, zeby nie za bardzo sie zblizac do dziecka, zwlaszcza kiedy bedzie spalo. Druga sprawa - pojecia nie mam, jak na dziecko zareaguja, ale coz...maja dziwne zachowania, wiec nie bede ryzykowac. Ostatnio Ziomal pierdola mi przelecial przez noge, a ze biore przeciwzakrzepowe, nie umialam zatrzymac krwawienia. M sie zrobil sinozielony, a ja sie zastanawiam juz nad kolorem nowego autka:-) jak nie wytrzyma przy porodzie, dostaje cos lepszego niz seicento, chociaz za nim bede straszliwie tesknic...![]()
Dobrze, że Szczęśliwa jest pod profesjonalną opieką. Trzymam kciuki za Nią i za maleństwo, wszystko będzie dobrze.smsy od szczesliwej.
"dzieki za troske! troche wymiotuje a niunie co chwila badaja, cale szczescie ma dotleniony mozg ale lekarze co chwila u mnie sa spekani mowia o cc"
"pilnuja ta pentle wokol szyji, martwie sie ale najgorszy szok mi mina i staram sie nie martwic dla dziecka- szyjka tez sie skrocila bo skurcze- ucaluj dziewczyny"

z brwiami tez sama walcze ale jjak kiedys chodzilam do kosmetyczki to z wizyty na wizyte robilo sie tych brwi mniej i tak tez przestalam chodzic zanim wyrwala je wszystkie. na wyblaklosc pije duzo soku marchwiowego bo poprawia koloryt skury

,więcej razy nie próbowałam....