Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja mam w planie wbic sie w 36 dokladnie 30 maja na weselu:-) bo mam fajna kiecke i nie chce znowu inwestowac, a tez na wesele idziemy.licz ze 3 malenstwo lozysko wazy kolo 1, wody itp.
ja mam nadzieje ze szybkojestem glupia na tym punkcie i wiem ze zrobie wszystko (nie zabierajac nic dzidzi) aby na czerwcowym weselu byc rozmiar 36. ja mam na tym punkcie paranoje wiec sorki babki wybaczcie
![]()
ale co tam, poki co nie odmawiam sobie, dzisiaj na kolacje albo znowu salatka grecka (bo raz na jakis czas mnie bierze, to potem przez dwa dni moge jesc) albo lazanki. Zobaczymy, co M bedzie chcial, ale on dzisiaj dopiero o 22 ze scianki wraca, wiec chyba sobie zapodam juz cos teraz.
Ale dobrze, że wszystko w porządku i Synek rośnie zdrowo, duży chłopak z niego

A widziałam ze pytałaś u wrocławskich mam o sklepy dzieciece. Ja jestem z Wrocka i powiem Ci że większość zakupów robiłam w hurtowni Bajka przy ul.Długosza, ale też polecam np nowy sklep Askot przy Braniborskiej. Tak z innej beczki to często bywam w Nysiebo tam mieszkają rodzice mojego M.
![]()
Bardzo Ci dziękuję Margaret80 za namiary, jutro jadę, po badaniu USG będę miała trochę czasu, to zobaczę te sklepy.
Zaufanie mam tylko do mojego ortopedy i rehab:-) ale oni mi ciazy nie poprowadza...
Marlenka tez już zasnęła
a wiec i ja zamykam laptop i idę do łózka poczytać książkę. Dzisiaj kupiłam sobie "język niemowląt" Tracy Hogg