Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i stwierdzil, ze cc. bo nikt nie zaryzykuje zeby mi np. podczas porodu peklo.
. proponuje rozwiazanie przez ciecie cesarskie.
U mnie czop odszedl krwisty (jednorazowy 'korek' czesciowo przezroczysty. czesciowo z brunatnej krwi.bardzo gesty), a jeszcze wytrzymalam z porodem 3,5 tyg wiec to chyba nie do konca jest tak. Zreszta na szkole rodzenia tez mi mowily ze nawet 3-4 tyg przed porodem moze odejsc.mi ginka powiedziala ze zwiekszona wydzielina i ogolnie takie uczucie slimaka to ten czop...jak jest bialy lub przezroczysty to spoko masz czas a jak juz podbarwiony krwia to 24 h teoretycznie
Ja z Oli mialam podobnie - jako ze skurcze mialam silne od 23 tc to juz potem tak sie przyzwyczailam ze nawet nie spacjalnie mi dokuczaly. O tym ze to 'juz' przekonalam sie jak mi wody odeszly :-) Mam nadzieje ze i tym razem bedzie malo bolesnie :-) Czego nam wszystkim zycze.miałam skurcze których nie czułam. dopiero jak były parte to trochę bolałoteraz się boje ze mogę nie poczuć skurczy tych prawdziwych i nie zdążę do szpitala
![]()
Ja to mam jazde na te jabluszka od jakiegos czasu, co kilka dni sobie troszke podjaam - albo te z brzoskwinka, albo z cynamonem, albo z rodzynkami - mmmm, pychotkachyba nic nie pobije mojej wczorajszej zachcianki-zakupilam sobie sloik takich prazonych jablek z brzoskwiniami na szrlotke i zjadlam caaaalllyyy:-) pychota-dzis powtorze
Slyszalam ze na naszym etapie ciazy to juz II stopien czesto sie zdarza i nie jest niczym zlym.Kochane powiedzcie mi ile jest stopni starzenia się łożyska ( chyba 3) Mi gin powiedział że mam II/III
Panel sterowania-Opcje regionalne i jezykowe - zakłądka jezyki - szczególy - wybierasz polski programistybuu klawiatura mi sie przestawila i nie mam polskich znakow - jak to odkrecic?bo w pisaniu pracy to dosc potrzebny element
![]()