Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na szczescie, dzieki pospiechowi mojego M, juz czekam na dowod i prawko bo wymienilam 2 dni po slubie...Po ur malej tylko wymiana paszportu i zarejestrowanie bąbla w USC...No i kolejny dzień mija, najadłam się okropnie nie mam miejsca i siły. Położna dzisiaj mnie zdołowała, bo mówi, że leży dziewczyna która miała termin na 5 marca, no i dalej nic, sprawdzają tylko czy z dzidzią ok a ona siedzi w szpitalu i czeka.... 2 tygodnie!!!
Muszę połazić jeszcze trochę po urzędach: Urząd Stanu Cywilnego uznać dziecko przez M., Urząd Miasta przemeldować się, wymienić dowód, wymienić prawo jazdy, NFZ wymienić kartę NFZ. No, dałam sobie na to tydzień przyszły, zobaczymy, czy się uda :-)
no to gratuluje i troszke zazdroszczeJa po ostatniej wizycie u lekarza. Karta ciąży zapełniona, 25 marca rodzimy przez cc....![]()
, a w ogóle inicjały zostały mi te same
.
, ale dałam radę a uśmiech naszej córki mówił sam za siebie. Najśmieszniej było jak robiliśmy tunel pod którym chodziły dzieciaki a ja i mój bebzonik wygladaliśmy jak most przed zawaleniem
, ale chwila wysiłku i wsparcia o ścianę no i dzieciaki śmigały
a i teraz czuję jakies uciski w podbrzuszu, ale luzik Zuzia i tak musi się urodzić więc czy dziś czy za tydzień dla mnie wszystko jedno:-):-):-)