Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Och, och, a ja mam w domu rycerza w lsniacej zbroiM pojechal na zakupy, mial sobie kupic balsam do ciala i kupil....dove z opalaczem i drobniutkim brokacikiem
znow sirotka moja nie zauwazyl dopisku na etykiecie:-)

Witaj! :-)witam,mam na imie Marzena ,mam 29 lat,jestem w 37 tc,jestem z Polkowic
To badanie robią z krwii.Z czego robili Ci ten test? Czy może przy badaniu moczu? czy chodzi o antygen HBS? bo widzę, że miałam w ostatnich badaniach zrobione a nie jestem pewna...
Oj pewnie znalazłoby się jeszcze parę osób, które Cię kochają. ;-)Za to mam najukochańsze dziecko na świeciea dzisiaj ostatnie dwudzieste urodziny.Nikt inny
tylko syn,zaproponował,że może potem pójdziemy na lody i kupimy mamy ulubiony smak
Jeden co mnie kocha
![]()

Nie przejmuj się, jeszcze nie raz będą ciche dni zanim do końca się dotrzecie.Z mezem sie nadal nie odzywam ale juz go olalam...jego sprawa![]()

a nie chcialabym bo juz tyle czasu nie pale
na szczescie juz ze dwa lata temu sie odczepila bo zauwazyla ze nie ma szans
a reszta jego bylych to normalne dziewczyny, z paroma sie widzialam i nie mam nic do nich
a poza tym to juz w wiekszosci mezatki z dziecmi wiec nie mam sie raczej czego bac:-) i daleko jestesmy od nich
No to wiesz na czym stoisz, a raczej kiedy się położysz. ;-)Ja po ostatniej wizycie u lekarza. Karta ciąży zapełniona, 25 marca rodzimy przez cc....![]()
Oprócz czterech kursów do łazienki, za każdym razem zupełnie się wybudzałam, po powrocie do łóżka nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji.
Od spania na boku biodra mi zaczęły drętwieć a inna pozycja, z wiadomych powodów, odpada.
Jak mi brakuje spania na brzuchu. Buuuu... :-(
rozumiem, że nie zamierzasz karmić piersią jeśli ma Cię kusić... w przypadku karmienia niestety tak samo jest zakaz palenia!! w razie czego dodatkowa motywacjaa ja najbardziej sie boje ze znowu zaczne palic po porodzie bo strasznie mnie ciagnie teraz ale mam motywacje a po to juz jej nie bedzieprzeklety nalog